Nejste přihlášen/a.
Jak vidíte tenhle zápas? Máte vsazeno, plánujete vsadit?
Napište mi nějakej kloudnej tip ať se můžu rozhodnout. Pokud ta odpověď k něčemu bude (vyhraju), tak odměna vás samozřejmě nemine.
Vyhrává nejlepší tip. (0,1,2) V případě shody vyhrává bližší score. V případě shody score rozhoduje čas.
Ja jsem vsadil na Ostravu tedy tip 1.
doplněno 13.08.11 17:28:Takhle to vidím já.
doplněno 13.08.11 20:26:Tak už první zápas nevyšel. Ostrava - Mladá Boleslav 1:4
No já vsázím score a to ještě třeba 8 zápasů na tiketu, kdyby náhodou :D Takže to, jak si umíš představit, moc nedopadlo. Ale kdybych to někdy trefil, tak z desetikáble milionek dobrej.
Třeba já se před uzavřením sázky někdy podívam na historii obou týmů jak hrály. A taky se podívám, jak to vidí bookmaker a jaký vypíše kurs.
doplněno 14.08.11 18:53:Ještě doplním aktuální výsledky
Slovácko - Sparta 0:2
Hradec Králové - Liberec 0:3
České Budějovice - Olomouc 1:2
tak ale tohle už příště nedělej já čekám celej den poctivě na dohráno, abych to měl z první ruky
Jojo, ale většunou jedem podle intuice, když sleduješ ligu tak už celkem víš jakej budprůběh utkání. K tomu ti ještě něco poví komenátor před začátkem utkání dá ti to docela ucelej pohled na utkání (i když někdy se taky pěkně seknou).
Pokud bys hledal nějaký statistiky z minulejch utkání a přehledy kurzů tak tadyta stránka je docela dobrá liga.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.