Nejste přihlášen/a.
Dobrý den...chci se jen zeptat už dlouhodobě mě trápí tento zasraný život..představoval jsem si ho jinak..ale bohužel mi nevyšel jak sem chtěl! Už dlouhodobě mě trápí Akné mám to po celé hubě! Kupuji si na to různé mastičky,krémy,gely..atd..a nic Chci se zeptat jaké máte zkušenosti s práškami Acneon? Kvůli tomu sem přestal jíst čokolády pít energetické nápoje a takové věci..Místo toho jím zdravé věci(Např:Zeleninu,Ovoce piju multivitamíny...adt prostě zdravý životní styl!.Chci to vyléčit ale nevím jak? Můžete mi pomoct? Mimochodem je mi 19 )
P.s Chci mít pěknou,svalnatou,pevnou postavu co se týče svalů a břišáků a nevím jak zpevnit svaly a břišáky mám chodívat do posilovny nebo jak? Chci aby holky v mém okolí na mě letěli a néé se dívat jak se vám posmívají (já totiž mám vadu řeci a odstaté uši) chci to konečně řešit a né být doma..a stěžovat si! Už ten můj život chci konečně změnit...! Chci chodit s dívkou,holkou mých snů ale nemůžu nejsem pro ní moc dokonalej a ani dost dobrej kluk! P.s Chci mít vymakané tělo a né být za kluka co si nikdo neváží a nebere ho vážně...Už mě to štve přímo jebe mi z toho..Děkuji mooc a Nashledanou
už jen z tvého projevu je zřejmé, že si sám sebe nevážíš, a to je ten problém. Proč by se do tebe měla zamilovat holka, když nemiluješ sám sebe? Není to o akné, odstátých uších nebo svalech. Je to o tom, být fajn společník. Člověk, kterého holka vyhledá, když jí bude smutno, když se bude chtít zasmát, když se bude bát...
Jako holka ti můžu garantovat, že se mi už několikrát líbil kluk s některými (nebo i se všemi) vadami, které máš i ty. Nikdo není dokonalý, a když se do tebe někdo zamiluje, tak i do tvých "vad". Je to část tebe. Třeba ty uši - nezměníš to, i kdybys nosil sluchátka jako hrdina ve filmu "Vesničko má, středisková" (jemu to taky nepomohlo), tak proč si na ně stěžovat? Celebrity si nechávají plastickými operacemi dělat např. mezírky mezi zuby, ABY BYLY ZAJÍMAVÉ. Tak si važ toho, že jsi zajímavý.
Promiň, možná jsem neodpověděla zcela na to, na co ses ptal, ale říkám to jasně: svůj život nezměníš negativním postojem
Ahoj, bereš to moc tragicky.
1. Skoro každý puberťák má akné, zákla je dobrá péče o pleť, pití čisté vody. Akné umí přetrvat pěkně dlouho, i v těch 19 se prostě tvoří. Acneon údajně pomáhá, sama zkušenost nemám. A i když jsi vysadit ty hnusy, energeťáky apod, tak nečekej změnu za týden. Musíš tím mít tělo tak zahumusené, že to nějaký čas bude trvat. A nemysli si, že do sebe necpeš bůhvíkolik vitamínů a super hyper věcí v tom dováženém stříkaném ovoci.
2. když chceš mít pěknou postavu, musíš na ní zamakat. Já se na po všech letech dřiny vyflákla a hle, 10kg nahoře. No, musím prostě makat. V posilovně si nech ukázat od trenéra, jak máš cvičit, protože špatným cvičením si spíš uškodíš.
3. Uši se dají přišít a operace dnes není drahá.
4. Vadu řeči u dospělého odstraní logoped, začni co nejdříve, tím spíš se vady zbavíš.
5. Pokud budeš jen sedět doma, stěžovat si na všechno, ale sám neuděláš nic pro to, aby to bylo lepší, tak bohužel. Samo od sebe se nic nestane. Tak šup šup a za půl roku makání můžeš být fešák, ze kterým se otočí nejedna holka.
Dokud budete svůj život považovat za ... jenom kvůli akné a málo vypracovaným svalům, nemáte šanci najít dívku svých snů. Inteligentní dívky neletí na "dokonalé namachrované blbečky" ani na "vymakané tělo".
Chcete-li zaujmout dívku, zapracujte spíše na svém pohledu na svět i na sebe. A ke stravě: místo multivitamínů jezte čerstvé ovoce a zeleninu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.