Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledíky, jsou letničky? Vydrží dva roky?

Od: viky® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Hledíky, které přežili zimu, vydrží kvést i další rok? Rostlinky vypadají pěkně, a jsou silné asi 25 cm vysoké a dělají keřík. Každý rok na podzim, odkvetlé rostlinky ustřihnu u země, na jaře pak suché kořínky vyhodím. Nejlepší na tom je, že hledíky rostou na velmi malém prostoru. Setkal jste se s tím někdo, máte s tím zkušenosti? Děkuji Viky

doplněno 08.04.14 22:16:

Hledíky nám každý rok odejdou při prvních mrazech. Tady jsou loňské.

Děkuji za Vaše zkušenosti. Viky

Hledíky, jsou letničky? Vydrží dva roky?
Hledíky, jsou letničky? Vydrží dva roky? #2
Hledíky, jsou letničky? Vydrží dva roky? #3

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

Mně rostou hledíky již třetí rok , nic neustřihávám nechám jak jsou . Po zimě jen odstraním ty ošklivé části a nyní už je mám košaté a schpné znovu kvést

lidus*

Jako malá jsem jim říkala papučky, maminka je má na záhonu a i když jsou to letničky, dělá to stejně jako "hahanaj" květy už nejsou jako první rok z přísady, vlastně hledík není 1 rostlina ale udělá trs.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]