Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stránky chovu čivav

Od: kikinka123* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den potřebovala bych poradit Chovám čivavy a dnes jsem trochu pozměnila svoje stránky na kterých mám prezentaci mého chovu Design jsem změnila na růžovo a potřebuju vědět jestli Vás ten nový vzhled stránek zaujal nebo ne Prostě mi se prosím napište co se vám tam líbí nebo nelíbí jestli to není přeplácané a tak dál Budu moc ráda když mi pomůžete :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Again. Ne. Civavy v ruzovych obleccich na hruznem ruzovem pozadi proste ne. To je moc i na me.

Doufam, ze se neurazis, ale chtela jsi nazor.

kikinka123*
hodnocení

Díky moc za názor Asi změním ten vzhled zase na oranžovo Některým lidem se to líbí ale věčině spíš ne *uf*

martinaa*

Me ta oranzova prijde moc kriklava... za chvilku z toho boli oci... zkus nejakou jemnejsi, na kterou se dobre diva - zelenou, jemne oranzovou, fialkovou, jemne modrou. Aby pozadi neodsunovalo obsah do pozadi.

doplněno 16.09.11 10:53:

Ta posledni veta se mi nejak povedla:D Proste aby pozadi neprebijelo obsah, tak:D

mari2*
hodnocení

0x

Kde najdu ty stránky? Nikde to nevidím uvedené?*nevi*

dzordz*
hodnocení

0x

Pozadí mimo hlavní sloupec bych taky zesvětlil. Nejtmavší odstín nahoře by mohl mít tu barvu, která je teď dole, a nový spodní odstín by byl ještě světlejší (světlejším myslím "vyblitější", ne křiklavější). Ono i ty modré nápisy, medajle, zlaté klikyháky a podobně bych zmírnil, jsou taky docela syté.

Ono když se kouknete na většinu moderních stránek (nebo i přímo na tuhle), tak jsou sladěny do světlejších, nepříliš výrazných barev, které se vzájemně nebijou. Ani text na barevném pozadí (no, podle použití - někde se hodí přímo černá na bílé) nemusí být úplně černý, stačí třeba tmavě šedivý.

doplněno 16.09.11 12:10:

chihuahuacrazypassion.est/..., bylo to tu někdy nedávno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]