Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebovala bych poradit Chovám čivavy a dnes jsem trochu pozměnila svoje stránky na kterých mám prezentaci mého chovu Design jsem změnila na růžovo a potřebuju vědět jestli Vás ten nový vzhled stránek zaujal nebo ne Prostě mi se prosím napište co se vám tam líbí nebo nelíbí jestli to není přeplácané a tak dál Budu moc ráda když mi pomůžete
Again. Ne. Civavy v ruzovych obleccich na hruznem ruzovem pozadi proste ne. To je moc i na me.
Doufam, ze se neurazis, ale chtela jsi nazor.
Díky moc za názor Asi změním ten vzhled zase na oranžovo Některým lidem se to líbí ale věčině spíš ne
Me ta oranzova prijde moc kriklava... za chvilku z toho boli oci... zkus nejakou jemnejsi, na kterou se dobre diva - zelenou, jemne oranzovou, fialkovou, jemne modrou. Aby pozadi neodsunovalo obsah do pozadi.
doplněno 16.09.11 10:53:Ta posledni veta se mi nejak povedla:D Proste aby pozadi neprebijelo obsah, tak:D
Pozadí mimo hlavní sloupec bych taky zesvětlil. Nejtmavší odstín nahoře by mohl mít tu barvu, která je teď dole, a nový spodní odstín by byl ještě světlejší (světlejším myslím "vyblitější", ne křiklavější). Ono i ty modré nápisy, medajle, zlaté klikyháky a podobně bych zmírnil, jsou taky docela syté.
Ono když se kouknete na většinu moderních stránek (nebo i přímo na tuhle), tak jsou sladěny do světlejších, nepříliš výrazných barev, které se vzájemně nebijou. Ani text na barevném pozadí (no, podle použití - někde se hodí přímo černá na bílé) nemusí být úplně černý, stačí třeba tmavě šedivý.
doplněno 16.09.11 12:10:chihuahuacrazypassion.est/..., bylo to tu někdy nedávno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.