Nejste přihlášen/a.
Ahojte, proč myslíte že si lidé posmívájí právě blondýnám? Jaký máte na to názor?
U nás v práci se ujala taková hláška, když někdo trošku "ujede":
Každá parta má svýho blbce, a dneska jseš to TY!
Já myslím, že to pochází možná už ze středověku. Blonďaté ženy jsou statisticky nejvíce atraktivní (myslí se tím přirozeně blonďaté), protože působí nevinně. Tímpádem asi sloužily jen mužům pro radost, pro pobavení, ale nikdo je nebral vážně. Zatímco blonďaté ženy působily nevinně (nikdo se tak nebál je využívat), tmavovlásky až tak nevinně nepůsobily, tak k nim třeba muži měli větší respekt, a tak místo aby si dělali legraci ze všech žen (neměly dostupné vzdělání a tak ani nemohly vynikat nijak zvláštním intelektem, vypadaly opravdu hloupě), utahovali si jen z blondýnek :D
Vzniklo to v USA jako důsledek peroxidového odbarvování. Slépky chtěly být atraktivnější a tak si prázdnou hlavičku aspoň oblonďatěly.
Z mé statistiky plyne, že přírodní blondýny jsou nadprůměrně inteligentní.
ra252:
také jsem přesvědčen o tom, že tato varianta je ta správná a také moje stastika vypovídá o tom, že přírodní blondýnky jsou nad průměrem v inteligenci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.