Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jaká je podle vás nejdivnější reklama v tv? (můžete napsat i nejtrapnější) jen by mě zajímalo, co ještě trpíte, a u čeho vypínáte zvuk.
Za mě je to lev z reklamy na Multi Imun nebo co to je.
TOTO TÉMA NENÍ ZALOŽENO ZA ÚČELEM REKLAMY, TOTO JE POUZE DISKUSE!
Uvědomte si že je to účel, nejblbější reklamy nejlépe utkví v paměti a tato diskuze se stane jen důkazem toho, že tvůrci dosáhli svého
Lepší s podobnou myšlenkou běžela před časem, TV a u televize malé akvárko, v TV se objevil žralok a z akvárka vyskákaly strachem rybyčky
V Praze sídlí tatatata... a televize letí z okna..
Solenza, u mě má tato reklama na následek, že si ji sice pamatuji, ale nikdy, slovy nikdy se tam nepojedu podívat. Leda by mě tam dotáhli v řetězech
Korina, umělé zuby a stejně umělá paní.
Jsou reklamy co se mi nelíbí, ale abych dostával vztek a měl chuť vyhodit TV, nebo ji vypínat / ztišovat, jestli to nesvědčí o určité nervové labilnosti
Jak mohou takové 3,14čoviny někoho rozčilovat
Mě spíš vadí (a to je jedno jestli je ta reklama pěkná / trapná), že rozděluje pořad, že do ní tečou nekřesťanské peníze, které platíme při nákupu toho zboží a je zcela zbytečná, opravdu kvalitní a dobré zboží tu reklamu nepotřebuje, dobré a kvalitní zboží se nabízí samo. Ale je spousta lidí co na ty trapnosti slyší a pokud budou slyšet, tak budem muset snášet kraviny typu Horsta Fuchse
Reklamy nějak nevnímám. Nevím, jak to dělám, ale nepouším si je do hlavy. Často pak při nějakém rozhovoru o reklamách nevím, o čem je řeč. Ale jedna mě přece jen zaujala, a sice na nějakou barvu na vlasy. Výrobce sliboval, že vydrží snad 10 týdnů. 10 týdnů! Za tu dobu narostou vlasy o tolik, že by bylo i docela vhodné, aby už byla barva docela smytá.
U reklam jdu na WC, uvařit si kafe a nebo vypnu zvuk, přehodit na jiný program je nesmysl, jelikož téměř vždy jsou reklamy ve stejný čas. Poslední dobou mi jde na nervy reklama kde se koupe malé děcko co vypustí vodu a ve finále je to reklama na pračku. Dost mi vadí reklama s "Krakonošem" od Vodafonu (jedna je zábavná, mnoho je otravných) a všechny ty na super rychlé půjčky.
Hudební reklama v ALBERTu na čerstvé potraviny: Tohle je naše chlouba, ovoce čerstvé a chutné, pro každého, no a pak zelenina, skvělá chuť a ta cena... Tomu fousatýmu týpkovi bych narval ty shnilý pomeranče, cibule a smradlavý maso co tam prodávají do chřtánu... ((
jakože tu Albert nemáme, tak jsem do něj jednou vlezl v okresním městě, že koupím jablka
ten hnus fialovej nahnilej za třicet korun za kilo, nesmyslné uspořádání prodejny, kdy máslo je na jedné straně prodejny ale jogurt na úplně opačné straně, ceny ne zrovna nízké, prodavačky příjemný jak osina v zadku = pro mě už nikdy víc, kdybych měl pojít hlady
Reklama je otravná věc, kdyby dali pár vteřin a ne 10minut, tak by to šlo. Ve filmu člověk pomalu zapomene co bylo před reklamou. Většinou od tv odcházím, páč reklama stejně lže.
Samozřejmě, jenže propagace výrobků nikdy neprobíhá jednorázově , ale vždy opakovaně, takže "klama" neexistuje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.