Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám jednoho kluka

Od: anicka36* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, hledám jednoho kluka. Potkali jsme se dneska (12.září) asi o půl 2 na tramvajové zastavce Prostorná v Mariánských horách. Já s kamarádkou jsme čekaly na tramvaj když v tom přišel on s dvěma kamarády. Zeptal se nás: "V kolik nám to jede?" Pak se rozhodli že pojedou stejnou tramvajkou jako my. Jenom jsem mu řekla že chodíme na obchodku a to bylo to vše. Oni vystupovali na Dům energetiky a šli do Futura. Nevím ani odkud je. Jenom vím že se jmenoval Adam. Jeho kámoši byli Pavlové. Na sobě měl růžové tričko a zřejmě ryflové třičtvrtáky. Také měl sluneční brýle. A byl blond. Nevím kolik mu bylo, ale typuju tak 17. Prosím poraď te potřebovala bych na něj kontakt (telefonní číslo nebo adresu). ;) Kdyby ho někdo náhodou znal prosím ozvěte se mi na telefon 736238541. Prosím jenom sms. Předem děkuji :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Omlouvam se za nevhodnou reakci, ale tyto dotazy jsou dle me zbytecne. Ja dnes potkala dva kluky v Brne na hlavnim nadrazi, jeden mel cernou bundu a druhy byl blondak. Rikali si Janku a Dalibore. A ted mi nekdo sezente kontakt...

Chapete, jaky to je nesmysl? Shanet na osobu, kterou jste potkala mozna prvne v zivote, kontakt, kdyz nevite nic - vek, adresu, kde studuje/pracuje...? Nechci Va kazit iluze, ale byla by to hooooodne velka nahoda. Ovsem rika se, ze zivot je o samych nahodach - at dobrych, nebo spatnych.

Souhlasím s Martinou, je to jako hledat jehlu v kupce sena. Leda častěji být na té zastávce, třeba tam také chodí na autobus ze školy či učňáku a tak je možné, že se zase třeba uvidíte. Ale to by fakt musela zafungovat náhoda.

Jinak Ti závidím to, že můžeš díky svému věku pokládat otázky typu: Hledám jednoho kluka. Kdybych já někoho hledala, musela bych napsat: Hledám jednoho dědečka, případně důchodce. Ty se máš! *smich* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]