Nejste přihlášen/a.
Pěkný večer, nedávno jsem tu zavedla vlákno, jak na vedlejším dvorku cigáni defacto týrají štěně vlčáka. Odeslala jsem stížnost, ale zatím asi nic, tak doufám, že se časem ozvou, nebo mám výzvu opakovat?Máme však ještě jeden problém - už nás však přestává bavit ten věčný řev, křik a celkově hluk z toho vedlejšího dvora. Dítě cigánů tam většinu dne řve jak smyslů zbavené, člověk opravdu nemůže mít ani otevřené okno, protože za půl hodiny bychom toho spratka museli zastřelit. To není řev, to se nedá popsat, do všeho na dvoře mlátí, ječí, samozřejmě samá sprostá slova. Na psa to samé, dnes jsem je pozorovala, jak hrají tenis a do psa se trefují míčky a mlátí ho raketou. Mám toho dost a nejsem sama... dá se toto obtěžování někam hlásit? Přece není normální, abych si každý večer zavírala okno kvůli uječenému malému cigánovi Protože buď štěká pes, nebo řve ten hajzlík. Někdy je to docela na prášky
Děkuji.
Marťo, obávám se, že pokud neřve po 22 hodině (rušení nočního klidu), nic s tím nenaděláte...
Jedna ocelová kula do čela a na síldíšt i po desáté bude mela...
Tolik xenofobů zde.. co máte proti spořádaným spoluobčanům..
Jen si berou co si brát lze..
Sice budu kamenován al jak někdo již někdo podotkl..být Vandas v nějaké straně asi dostane hodně hlasů a vůbec by vše bylo jiné.
To vazne neexistuje nic, co by zakazovalo neustale sproste rvani? Dvur je totiz zastaveny ze vsech stran domy, krik se odrazi a rezonuje... nekdy se to vazne neda
Navstevy moc nemame, tata je velmi nespolecensky... ja sve navstevy beru ven A mame krasny prostrony byt v historickem jadru mesta, kvuli ciganum je skoda ho nechat
To je tzv. multikulturní obohacení. Trochu to znám, pokud nejsou přímo sousedi, zvukotěsná okna a klimatizace na léto to vyřeší ke spokojenosti.
Tak u normálních rodin to funguje tak, že řeknete rodičům, ať si toho smrada uklidní a oni to udělají. No ale jak říkám...u normálních rodin
Marti, musí to být hrozné, takto bydlet, ale nedá se nic dělat. Normální domluva nemožná a při ruční domluvě, by je chránila i policie. Takže to nemá řešení. - stařenka
Ja myslela, ze bude nejaky zakon upravujici sousedske vztahy a hluk Skoda, i tak dekuji za pomoc...
Tak - sousedovi chlapci začali jít do puberty a nastalo to. Každý den magneťáky na plné pecky a bum bum bum, hudba, jako když padáte s náručí pekáčů ze schodů. Parkrát jsem to skousla, pak mě začala vždycky bolet hlava. Vytáhla jsem svůj magneťák na balkón směrem k nim, dala prodlužovák, vložila nějaké ryčné lidovky - Moravanku, Mistříňanku, prostě pořádné hlasité polky a pustila to na plné pecky. Bylo to, jako když jede kůžař. Pozavírala jsem okna i dveře a odešla do nejvzdálenější místnosti. Máme výhodu, že okolo nikdo jiný nebydlí, takže to obtěžovalo opravdu jenom je. No a asi po 4 - 5 hudebních produkcích dali junáci pokoj. I jejich mamka se mi pak jednou omlouvala, že nás to asi rušilo. Povídám jí - neomlouvej se, vás to rušilo také! Od té doby je klid, občas odtamtud sice zaslechnu hudbu, ale normální hlasitosti a to mě neobtěžuje.
Jenomže na cikány asi neplatí vůbec nic, jsou imunní snad vůči všemu. /a je klidně možné, že by Vám ten magneťák ještě ukradli/. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.