Nejste přihlášen/a.
Ahoj,nevíte někdo o brigádě,je mi 15 let,jsem z Prahy. Hledám víkendovou práci,jednorázové brigády,práci z domova. Prosím pište.
Nejsem z Prahy, je tam možná situace lepší, než jinde, ale: poctivou domácí práci neseženeš, to je vážně marné. O tom tady už bylo mnoho napsáno, dej si to do vyhledavače a uvidíš sama. Brigády: roznos letáků, což není nic moc placené. Ale v Praze by to byla aspoň třeba jedna čtvrť vcelku, u nás na vsi mi nabízeli 5 dědin - celkem 15 km. Dost berou supermarkety na doplňování zboží, je to však ve většině případů noční práce a tak si myslím, že z tohoto důvodu berou až od 18 let.
Já kdybych měla tu možnost, zaměřila bych se na venčení pejsků. Sama ho nemám, loni mi náhle umřel, mám pejsky moc ráda a určitě je v Praze dost majitelů, kteří na svého mazlíčka nemají dost času a rádi by za jeho pobyt venku zaplatili. A Ty budeš venku /i když asi o čerstvém vzduchu v Praze mluvit nemohu/ a budeš mít s pejskem pohyb. A ještě si přivyděláš. To bych brala hned, ale u nás na vsi má každý psa na dvorku či zahradě, kdopak by vyhazoval peníze za jeho vyvenčení. Také mě napadl úklid a pochůzky pro staré lidi, kteří už sami nemohou - např. obstarání nákupů, léků, knih z knihovny, šatstvo do čistírny apod. To by ale chtělo inzeráty, aby se o Tobě ti lidé dozvěděli. Pokud bys měla ve svém okolí tak 3 stálé lidi, jistě by sis přivydělala. Tak ať něco dobrého najdeš. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.