Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám kluka který se jmenuje Honza

Od: barunka* odpovědí: 17 změna:

Hledám kluka, kterého jsem potkala v aquapalace v Čestlicích na Divoké řece. V cca 20:30 h.. Jmenuje se Honza. a byl tam s kamarádem.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jestli jste si padli do oka tak tam zkuste přijít zase zítra (nebo za týden) ve stejnou dobu. Když Vás bude chtít vidět tak by tam mohl zase být. Já bych to tak udělal (hodně štěstí).

barunka*
hodnocení

jo jenom já jsem tam dnes byla a on tam nebyl. myslíte že ho tam ještě někdy potkám?

martinaa*

Uprimne? Byla by to hodne velka nahoda... denne potkavame plno lidi, kolik z nich si pamatujes? Honzu je v kazdem meste dost a dost, navic mohl byt na dovolene, s kamarady na trampu, cokoli. Nemusel byt mistni... zkus ho najit podle fotky na fb, podle jmena Jan i Honza a podle bydliste... ale je to na dlouho...

barunka*
hodnocení

ja vim kde bydlí.

martinaa*

Jezkovy voci, tak na co cekas?:D Kdyz vis, kde bydli, zjisti prijmeni, pak zjisti cislo a dej o sobe vedet!:)

barunka*
hodnocení

já vim jenom maly metecko kde bydli ja nevim dum.

krkovicka*
Zkus ty lide.cz jak píše výše.Pak okruh známých,co tam bydlí.Co škola?nebo už pracuje?
dzordz*

A je problém tam zajít? ;)

Když teda znáš město nebo místo bydliště a přibližný věk, zkusil bych to ještě na lidé.cz, tam to přecejen bude užší okruh a ne hledání jehly na fb. Sice tam nejsou všichni, ale budeš je mít prohlédnuté během půl hodinky.

martinaa*

Problemem je, ze na lide.cz vystupuji lide pod prezdivkami...

krkovicka*
To ano.Ale zadáš třeba pardubický kraj,muži,od 15do 16ti let a už lustruješ.
barunka*
hodnocení

co je za část Čestlice?

barunka*
hodnocení

no to je fakt

barunka*
hodnocení

ja jsem ho tam pod jménem Honza nenašla

krkovicka*
hodnocení

0x
Proto nesmíš váhat a řict si mu o číslo.Nevím co se tam stalo,možná si s ním mluvila nebo si jen zaslechla,jak mu kamarád říká Honzo.Pak ho tedy může hledat kdokoliv.

hodnocení

0x

A JAK VYPADAL?

barunka*
12.09.11 20:49
hodnocení

hezky

krkovicka*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]