Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblíbené jídlo

Od: fin* odpovědí: 19 změna:

Jaké je vaše nejoblíbenější jídlo?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

vepřový smažený řízek s bramb.salátem. tím bramb. salátem myslím ten můj, ne ty ostatní napodobeniny :-D

zztop*

Souhlasím jen vyměním vepřový za kuřecí. A samozřejmě v klasickém trojobalu a jen domácí bramborový salát.

janplinto*
hodnocení

0x

Přesně tohle. *frajer*

olaf71*

a co je pod tou smaženou krustou?sýr,maso,utěrka, nebo snad něco zdravějšího?

ronyx*

No to snad ne :-D Jsem asi naivní, ale já myslel, že obalování hadrů do trojobalu místo masa byl fórek oblíbený pouze na vojně :-D

olaf71*

to jsem dělal často + jiné. oblíbený byl gutalax

trnca*
hodnocení

0x

Jako první mě napadlo odpovědět: VŠECHNA :)

Ale vážně - kotleta se šťávou + bramborová kaše + okurkový salát. V naší rodině je to oblíbené nedělní letní jídlo :)

hodnocení

0x

už léta miluju čerstvý křupavý chleba s máslem a nějakým hodně uleželým smradlavým sýrem... niva, hermelín, syreček... mňam :) a z vařených jídel mám moc ráda segedín

hodnocení

0x

Za mlada jsme chodili do jedné restaurace a z nabídky v jídelním lístku vítězilo hovězí vařené s bramborem a tatarkou. Do dneška je to moje nejoblíbenější jídlo.

hodnocení

0x

u mne je to buď vepřo kledlo zelo, ale zelí musí být kyselé, že stojí vlasy na hlavě nebo bramborové placky pečene na blaše se smetanou

amadeus*
hodnocení

0x

To je ovsem extremne tezka otazka! Ja mam rad spousty jidel. Hovezi carpaccio, teleci saltimboca, steak z tunaka, konfitovanou kachnicku atd, ale pokud jde o jidlo, ktere miluji a zaroven si ho dam casteji nez jednou za uhersky rok, pak jsou to vajecne tagliatelle na masle a cesneku s hribky a pancettou. Na tom neni vubec nic sloziteho ani prilis draheho, takze si to uvarim kdykoli jen muzu.

eulalie*
hodnocení

0x

Vajíčka na slanině, kynuté knedlíky s borůvkami nebo svíčková omáčka, hovězí a knedlík.

hodnocení

0x

Gulash a pívo. Ale v podstatě jím vše. Jedině studené s horkým dohromady mi nechutná. Třeba prejt se zelím.

ringo, to jste mě pobavil - a guláš není snad teplý? a pivo studené? *smich* ale to jen pro odlehčení - ve skutečnosti s vámi souhlasím, taky nemám ráda teplý řízek se studeným salátem, například...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Já jsem velmi vděčný strávník. Zblajznu skoro cokoliv, co nemusím klohnit. Ale, když to jde, tak si taky dokážu vybírat. Přátelé, si už většinou pamatují, čím mi udělat radost. A, taky dokážu spáchat nějakou baštu. Rybky jsou třeba má vášeň.

hodnocení

0x

Maminčin bramborový salát a řízek, je jedno, jestli kuřecí nebo vepřový. Jinak jsem omáčková, ale jen maminčiny omáčky, jako rajská a koprovka. Mňam! A cokoliv od maminky je prostě pro mě nej.

ronyx*
hodnocení

0x

Jím skoro všechno, přednost dávám jídům s houskovým knedlííkem. Miluju jídla typu guláš, dále pak svíčková, rajská, vepřo-knedlo-zelo, uzeniny, knedlík s vejcem a uzeným zalitý tatarkou (všeobecně tatarku miluju a můžu ji doslova na kila), kolínka (pouze vaječná) s omáčkou, hranolky, saláty typu pařížský, pochoutkový a vaječný, atd. Převážně samé "nezdravá" jídla. Vyhýbám se různým experimentům, zeleninovým jídlům a jídlům převážně z cizích kuchyní. Nejím jídla typu špagety, zeleninové saláty, růžičková kapusta a vše, co obsahuje cuketu, salátovou okurku apod.

lidus*
hodnocení

0x

Bramborové šulánky s mákem a druhé je pečené vepřové maso s čerstvým chlebem.

hodnocení

0x

Já mám ráda opravdu všechno, jen luštěniny nahusto zas až tak nemusím. Ale sním. Avšak z čočky anebo z fazolí miluji i polévku i salát. Slát nastrouhanou, na sýrovém struhadle, syrovou kořenovou zeleninu a všechno ostatní jako u bramborového salátu, ale bez brambor. ;) V létě bych se utloukla za kvašákama. Dovedu jich sníst neuvěřitelné množství. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]