Nejste přihlášen/a.
Za mlada jsme chodili do jedné restaurace a z nabídky v jídelním lístku vítězilo hovězí vařené s bramborem a tatarkou. Do dneška je to moje nejoblíbenější jídlo.
To je ovsem extremne tezka otazka! Ja mam rad spousty jidel. Hovezi carpaccio, teleci saltimboca, steak z tunaka, konfitovanou kachnicku atd, ale pokud jde o jidlo, ktere miluji a zaroven si ho dam casteji nez jednou za uhersky rok, pak jsou to vajecne tagliatelle na masle a cesneku s hribky a pancettou. Na tom neni vubec nic sloziteho ani prilis draheho, takze si to uvarim kdykoli jen muzu.
Gulash a pívo. Ale v podstatě jím vše. Jedině studené s horkým dohromady mi nechutná. Třeba prejt se zelím.
Jím skoro všechno, přednost dávám jídům s houskovým knedlííkem. Miluju jídla typu guláš, dále pak svíčková, rajská, vepřo-knedlo-zelo, uzeniny, knedlík s vejcem a uzeným zalitý tatarkou (všeobecně tatarku miluju a můžu ji doslova na kila), kolínka (pouze vaječná) s omáčkou, hranolky, saláty typu pařížský, pochoutkový a vaječný, atd. Převážně samé "nezdravá" jídla. Vyhýbám se různým experimentům, zeleninovým jídlům a jídlům převážně z cizích kuchyní. Nejím jídla typu špagety, zeleninové saláty, růžičková kapusta a vše, co obsahuje cuketu, salátovou okurku apod.
Já mám ráda opravdu všechno, jen luštěniny nahusto zas až tak nemusím. Ale sním. Avšak z čočky anebo z fazolí miluji i polévku i salát. Slát nastrouhanou, na sýrovém struhadle, syrovou kořenovou zeleninu a všechno ostatní jako u bramborového salátu, ale bez brambor. V létě bych se utloukla za kvašákama. Dovedu jich sníst neuvěřitelné množství.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.