Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fortuna i-Konto

Od: fibo odpovědí: 9 změna:

Zdravím hráče,

Dnes jsem si založil i-Konto u Fortuny s tím že si vložím na konto nějakou hotovost (cca 10tis) a část bych použil na sázky a část jsem si chtěl převést na svůj bankovní účet který jsem při založení uvedl. Na pobočce mi bylo řečeno že neví jistě jestli ty bankovní převody ještě jdou. Na FAQ Fortuny jsem však našel že to jde, ale nic podrobněji sem nenašel. Nemám u Fortuny zkušenost tak se ptám:

1. Jak velkou hotovost můžu na své i-Konto vložit hotově na pobočce?

2. Mohu z i-Konta převést na svůj bankovní účet jakoukoliv částku?

3. Jaké jsou poplatky z převodu?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bez urážky: takovýdle věci bych si zjistil vždycky předtím než bych si něco takovýho udělal.*zed*

fibo
hodnocení

Já sem si to základní info samo na netu zjistil, ale na pobočce mi řekla ženská něco jiného. O nic nejde, založení i vedení je zdarma. Dostal jsem nějaké peníze za zakázku na ruku a ne převodem, tak sem to chtěl vložit a část převést na bank.účet. Nic zítra brnknu na infolinku.

dzordz*

A to nejde část vložit do fortuny a část přímo do banky? :)

fibo
hodnocení

Jde, ale proč to neudělat šmahem najednou? *palec*

zlouda
hodnocení

0x

Ahoj fibo,fortunu hraji po Webu,vždy ložím nějakou tu škváru na pobočce,ale nikde ne Webu nepíší kolik můžeš vložit.Velké částky na vložení konzultuje obsluha terminálu s hlavní kanceláří fortuny.Co se týče výběru z i-konta,musíš to vždy nahlásit přes jejich webové stránky a to i přesnou částku kolik budeš vybírat či převádět a to vždy dopředu.Při prvním vkladu na pobočce,ti nesmějí zapomenout účet zaktivovat,jinak budeš muset volat na centrálu kde ověřují hesla a vše okolo.Po podepsání smlouvy požádej obsluhu o aktivaci svého účtu.Poplatky nějak nesleduji,ale každá vsazená částka je už zdaněná,tak si myslím,že poplatek bude minimální.Snad ti má rada trochu pomůže a přeji hodně štěstí a veké výhry.Zdeněk.

fibo
hodnocení

Je to přesně jak píšeš Zdeňku. Díky za tvé info a přeji ti táké mnoho štěstí a super výhry *palec*

hodnocení

0x

Kde se dá na ifortuně najít nějaká diskuse nebo fórum?.?.?

fibo
hodnocení

Diskuzi jsem nenašel, jen FAQ kde jsou nějaké odpovědi.

fibo
hodnocení

Tak jsem z kontaktního formuláře i-Konto napsal dotazy (viz hlavička příspěvku) a téměř obratem mi odpověděly toto:

Dobrý den,

Hotově na pobočce můžete vložit jakoukoliv částku. Na svůj bankovní účet můžete převest pouze hotovost, která pochází z výhry. Za převod výhry na Váš bankovní účet neplatíte žádný poplatek
Výběr hotovosti na pobočce Fortuny, nebo převodem na bankovní účet je možný pouze tehdy, pokud hotovost pochází z výhry.
Pro jiný převod hotovosti použijte prosím banku. Fortuna nemá licenci na bankovní služby, proto jinou hotovost převádět nemůžeme.

Děkujeme za pochopení.
Hezký den.
Oddělení klientské podpory

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]