Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Když sním usušenou trávu

Od: djbobo odpovědí: 11 změna:

Zdarec. Mám dotaz... Pokud bych snědl kousek usušený marihuanny, za jak by mi to zmizelo z krve? Pokud by tam vůbec něco bylo.

DÍÍÍKY.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Ahoj, nestane se ti vůbec nic, v krvi nic nemáš. Marihuana se rozpouští v živočišných tucích. ;) (proto se vaří v mléce, nebo se do koláčků přidává mléko a máslo)

djbobo
11.09.11 18:15
hodnocení

Děkuju. :)

martinaa*

A v alkoholu:)

pt®

Martino, to jsem ráda, za Vaši odpověď. Já mám trávu v litrové flašce ALPY a denně si mažu bolavé klouby. A opravdu to pomáhá. - stařenka

martinaa*
11.09.11 19:23

*placni*

hodnocení

0x

Pokud sníš usušenou trávu, pak jsi kůň, vůl, nebo osel, případně i králík. Lidé totiž suchou trávu nejedí. Promiň, to Tě nechci v žádném případě urazit, ale takhle přece Tvoje otázka zněla, ne? *smich* Jaga.

Zase tady Jagi směju. Díky! *palec*Suzy.

djbobo
hodnocení

Omlouvám se, ale tohle mi moc vtipné nepřišlo. Smysl pro humor mám, ale marně v tom hledám vaší pointu vtipu.

Tak se nezlob, nebylo to myšleno ve zlém. Já se holt ráda směji, a to, čemu se dokážu smát, někdy okolí vnímá jinak. No. ;)

lui*
hodnocení

0x

THC ti mohou z vlasů dokázat ještě po 3měsících.

solenza*

V moči to také zůstává docela dlouho. Zato z krve to vyprchá rychle téměř jako alkohol.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]