Nejste přihlášen/a.
Zdarec. Mám dotaz... Pokud bych snědl kousek usušený marihuanny, za jak by mi to zmizelo z krve? Pokud by tam vůbec něco bylo.
DÍÍÍKY.
Ahoj, nestane se ti vůbec nic, v krvi nic nemáš. Marihuana se rozpouští v živočišných tucích. (proto se vaří v mléce, nebo se do koláčků přidává mléko a máslo)
Martino, to jsem ráda, za Vaši odpověď. Já mám trávu v litrové flašce ALPY a denně si mažu bolavé klouby. A opravdu to pomáhá. - stařenka
Pokud sníš usušenou trávu, pak jsi kůň, vůl, nebo osel, případně i králík. Lidé totiž suchou trávu nejedí. Promiň, to Tě nechci v žádném případě urazit, ale takhle přece Tvoje otázka zněla, ne? Jaga.
Omlouvám se, ale tohle mi moc vtipné nepřišlo. Smysl pro humor mám, ale marně v tom hledám vaší pointu vtipu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.