Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posouzení vzhledu - pro holky

Od: malyvelky* odpovědí: 13 změna:

Měl jsem s tím dost často problémy. Teď už snad ani ne. Na lidi se někdy usměju podle nálady, a nepozoruju, že byh nějak strhával pozornost. Ale pořád to mám v hlavě, že se na mě někdo dívá a směje se mi. Chtěl bych posudek od vás, níže je fotka a nebojte se hodnotit, návrhy, připomínky. Přežiju to :)

Odkaz:

zkracovatko.cz/ez/...

Díky za reakce

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pebuje*
hodnocení

0x

Ahojky, když hodnotit, tak hodnotit (snad neva, že už jsem holka trošku "odrostlejší")

*smich*

- a naprosto upřímně... podle tý fotky se mi jevíš jako fakt sympatický kluk, jen co mi trošku chybí je - ÚSMĚV...

Takže buď v naprostým klidu, je to opravdu jen v Tvojí hlavě (nemyslím si, že by někdo měl důvod se Ti smát)... podle fotky se opravdu zdáš být milý kluk...

sargo*
hodnocení

0x

No jasně, že se na tebe lidi dívají. Ty se na ně taky díváš. Ale něco mi říká, že stejně jako ty víc přemýšlíš nad tím, co si oni myslí o tobě, než o nich, tak stejně tak oni víc myslí na to, co si o nich myslíš, než aby přemýšleli o tobě. *smich*

lidus*
hodnocení

0x

Jsem sice už odrostlá dětským střevíčkům ale působíte docela klidně, na mě trošičku namyšleně, vizáž Ok a vážně nevím proč by se na vás měl někdo s pošklebky koukat. Je to jen ve vaší hlavě.

hankauk*
hodnocení

0x

Souhlasím s pebuje... jen ten úsměv chybí.*smich*

doplněno 08.09.11 14:55:

Ještě doplním... já po lidech taky "koukám"... ale vůbec je za pochodu nevnímám. Lidé po sobě prostě koukají, ale mají na starosti jiné věci než je zkoumat, zda ten či onen dotyčný vypadá tak nebo onak, apod.

hodnocení

0x

Sice nejsem holka, ale dovolím si taky odpovědět. Zapoměň na to, že po tobě každý kouká. Je to jen Tvoje utkvělá představa. Lidi mají jiné starosti, než okukovat kolemjdoucía pak se jim smát. Proč by to dělali? A i když se na Tebe někdo podívá (třeba proto, aby tě nesrazil ze schodů:)), za pár vteřin neví ani jak jsi vypadal. Kdyby se ho někdo zeptal, nejspíš by odpověděl: jo, někomu jsem se vyhýbal, myslím, že to byl chlap.

honzek*
hodnocení

0x

Tak ted kdyz ses na internetu na poradte.cz tak na tebe koukaji dalsi *smich*

Ne, bezesrandy. Jsem teda taky kluk, a jako kluk bych na tebe nekoukal. Myslim, ses naprosto normalni *smich*

dzordz*
hodnocení

0x

Trošku namyšleně, jak říká Liduš, snad ne, to bude jen tím úhlem (asi z webky na ntb) a sklopeným pohledem.

Někteří lidé při náhodném setkání nebo míjení na ulici mohou mít ve zvyku se na vás 2-3 vteřiny podívat, i přímo z očí do očí, přijde mi to lepší, trochu jako pozdrav nebo projev respektu, když tímhle způsobem "uznají vaši existenci", než když někdo jiný jde proti, hlavu přímo dopředu, pohled zafixovaný jedním směrem a ani se nehne, nebo oči sklopené do země nebo se odvrátí na opačnou stranu od vás atd, prostě ignorace. Když se na vás dívají, nemusí to být hned o tom, že vás chtějí soudit.

Někdo také nemá potřebu se neustále usmívat a tvářit se radostně, třeba je od přírody permanentně smutný nebo má křivé zuby nebo kdoví co. Samozřejmě, pokud to např. jeho povolání vyžaduje nebo když jde o kontakt v obchodě, v dopravě, ve službách, na ulici, tak je vhodné se přemoct a nebýt úplně jak můra. Mimo takovéhle specifické případy to je ale jedno, není nutné být jak sluníčko, když je vám smutno, nemáte náladu nebo to "máte v pi*i".

mmalina
hodnocení

No jsem sice taky kluk, ale nevidím, co by na Tobě mělo být špatně...

lidus*

Schizofrenie se dnes už léčí :(.

ale dá to fušku*uf*.

marenka*

Tak to je zase úlet. *haha*

A odpověď tazateli, já vidím, že je špatně úplně všechno. :-P

hodnocení

0x

Je to podivné. Lidé se nápaditě obléknou, obují suprové kecky, nechají si udělat bezva sestřih, oholí nebo nechají fajne strniště. A když vypadají jako ze žurnálu, jsou celí pryč z toho, že se na ně někdo kouká. A nedejbože, se hezká holka na hezkého kluka usměje! A on vyskočí z kůže.:D Není to na hlavu?

georges*
hodnocení

0x

Malyvelky mmalino, tak ses sám pochválil. Seš rozpolcenej, že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]