Nejste přihlášen/a.
Prosím neznáte někdo nějakého léčitele v Praze a okolí, kterého můžete doporučit, zatím jsem bohužel poznala spíš šarlatány tahající z lidí peněz, díky za radu
Dobrý den,
k léčitelům jsem skeptický. Nevím, jestli se nemoc týká vás, nebo někoho jiného, každopádně doufám, že jste úplně nezanevřela na konvenční medicínu. Alternativní není špatná, ale jen jako doplněk běžné léčbě. Co já vím, není špatná léčitelka blízko Plzně, přesně vám neřeknu, byl u ní kamarád. Neříká si za to nic, ale je dobré jí alespoň symbolicky přinést nějaký dárek. S těžkými nemoci jsou spjaté i velké psychické problémy. Možná bych spíše než léčitele zkusil se dát na cestu např. Buddhismu. Srovnaná psychika dokáže s tělem zázraky.
Asi jsem vám moc nepomohl, ale hlavně přeji pevné nervy a pokud možno uzdravení.
"aja1946", nevím, jaké máte zdravotní problémy, ale já bych nikdy k léčiteli nešla. I když by to nebyl šarlatán. Nikdy bych nechtěla být závislá na cizí energii a věřte, že závislost vznikne a pak chodíte k léčiteli pro úlevu opakovaně. Hodně je v naší psychice, v naší mysli. Spoléhám ještě na bylinky a pak jedině k lékaři, ale ne k léčiteli. Tak hodně zdraví. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.