Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malí penis- léčba?

Od: alan* odpovědí: 20 změna:

Zdar,

malí penis, jak udělat, aby byl větší? Žádna chirurgie. Děkuju :)

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Lupa? :D ne, promiň. Záleží čemu říkáš malý penis? Jsou nějaké natahovací pomůcky, ale nevím jestli to nějak znatelně umí pomoct.

buss
hodnocení

0x

Závaží a natahovat, často masturbovat... Jsou k dostání i přístroje...

martinaa*

...ktere nefunguji a akorat tahaji z chlapu penize. Zenske se taky zadnou masazi a zavazim nezvetsi prsa ani klitoris...

buss

no ale říká se, že mají... vyčv...nou pochvu. Jeden pán napsal Křemen se užitím ztenčí, železo také se otře, trvá jen sídlo lásky, žádných se nebojí škod.

martinaa*

Pochva ale nema v souvislosti s penisem nic spolecneho... jsou tam svaly, ktere casem (ci namahou pri porodu) ochabuji, narozdil od klitorisu.

pebuje*
hodnocení

0x

Otázkou je, zda je opravdu malý, anebo je to jen Tvůj pocit... co partnerka? Taky si stěžuje?

Jinak - pro začátek asi nejjednodušší cesta - kompletně vyholit ochlupení, penis opticky "naroste" i o několik cm.

sargo*
hodnocení

0x

V takovýchto případech je třeba léčit pouze hlavu. :) (Což není myšleno jako úšklebek, ale pouhé konstatování faktu.) Dobré na tom je, že zpravidla netřeba lékaře, ale stačí rozumná partnerka Hlavně zapomeňte na nějaké natahováky a podobně, tím si leda ublížíte. :)

des*

Přátelé,stačí se podívat na nadpis,na jeho odpovědi(žádné)zkrátka si jen utahuje.*frajer*

hodnocení

0x

proč by si utahoval? má možná 14-15 let, masturbuje a má úplně stejné obavy jak skoro každý chlap v jeho ( a nejen v jeho) věku...nebyl na vojně, nemá možnost porovnávat, i když ani to není směrodatné, nenapsal ani jaké má rozměry, nemá ani partnerku, aby mu nalila sebedůvěry...

alane, hoď to za hlavu, délku neumíš objektivně posoudit... možná, že jsi lepší, jak průměr populace...

lidus*
hodnocení

0x

Delší to fakt nevím, silnější to chce úl plný včel. Ale vážně, já bych to nehrotila, tento pocit mají obyčejně jen muži, málo kdy řekne ženská, že ten má ale malý penis.

doplněno 06.09.11 15:52:

Jo, a každopádně s tvrdym!

alan*
hodnocení

Partnerku sem měl, ale půlroku už nemám, je mi 16 let a ochlupení jsem si neoholil, jen upravil strojkem, úplně oholený penis, mi příjde moc "detské" . Penis objektivně vzrost, měřím 175cm a penis měří 10cm, když jsem měl partnerku, tak neměla šanci se na něj podívat, protože jsem se za něj styděl, kvůli tomu mě opustila (si myslím), že jsem jí nedokázal říct, že ho mám malího a vymýšlel jsem si různé blbosti, že se ještě do toho bojím atd... Závaží a podobné "hovadiny" mi příjdou zbytečně drahé a mám strach, že by se něco stalo. Děkuju za odpovědi. :) Třeba ještě vyroste a nebo nějaký doktor, že by mi něco doporučil?

des*

Když ho máš malýho,nezoufej,strč si ho do úlu,zabouchej,se říkalo za mého mládí.Taky,že s malým kašpárkem se dělá velké divadlo.Kašli na to nejen sexem živ je člověk.*houpy*

alan*
hodnocení

a omlouvám se za tu děsnou hrubku

To je dobře, že se omlouváš za hrubku, kromě v tomto posledním příspěvku ji máš i v nadpisu a v otázce a není to nic pěkného. Ale aspoň jsi si toho vědom.

Velikost penisu není až tak důležitá. Možná v Tvém věku si to myslíš, ale později to pochopíš. Víš, říka se, že: "i s malým kašpárkem se dá zahrát veliké divadlo". Jsou i jiné aktivity, jak si vylepšit intimní chvilky. Navíc jsem četla, že Japonci a Číňané mají nejmenší penisy na světě, snad jen okolo 3 cm. Nedovedu si to sice představit, ale podívej se, co jich je! Takže i ten malý zaručeně funguje jak má. Navíc se v Tvém věku bude ještě Tvé tělo měnit, ještě porosteš a to jistě ve všech partiích. Tak si s tím nelámej hlavu.

Já osobně bych dala u partnera přednost menšímu penisu, ale o to většímu mozku. No řekni sám!;) Jaga.

jojo, navíc se říká, že Japonci jsou nejlepší, nejrafinovanější a nejněžnější milenci na světě. *hi*

sargo*
hodnocení

0x

Hlavně v 16ti kluci stále rostou - celkově. Takže s případnými splíny to chce ještě tak pět let počkat (v té době už ale budeš patrně sám od holek vycvičen v tom, jestli na tom záleží nebo ne, při své časné aktivitě :))

arakain77*
hodnocení

0x

...honit,honit,a furt honit.Já ho mám po 20,letech honění jednou tak velkýho.

1jara*

Malým uděláš více práce, nežli s velkým.*houpy*

arakain - A větší a svalnatější ruku taky? :D

arakain77*

jasně.Levačku mám silnější.To proto,že levou je to jak od cizího*ua*:-P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]