Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo je Honza - kdo je za tím?

Od: borisek* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

chci se zeptat jestli náhodou někdo nevíte na co je taková ta reklama jak teď běží na internetu Kdo je Honza? Podle mě je si jenom někdo dělá velkou legraci z toho jak jde udělat reklama na nic a chce jen získat popularitu... Ale ta stránka je docela dobrá. Po dlouhé době něco zábavného.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Není to tenhle výrobce automobilů?

FORD Originální D/...

doplněno 05.09.11 18:50:

Málo pravděpodoné!

borisek*
hodnocení

Ty jo tak to maji hodně dobře zamaskované jestli jsou to oni. Ale je pravda, že v té jedné reklamě na toho Honzu je tam taky autíčko. Ale podle mě to bude na něco většího. Je dokonce i reklama na Evropě 2.

kuky*

zajímavej nápad... ale řekl bych, že je to něco většího...

lidus*
hodnocení

0x

Opět jsem o cosi přišla, já tu reklamu neznám *ee*.

borisek*
hodnocení

Ona je tak různě po internetu. Většinou jen takový obyč baner a pak tě to směřuje na stránku kdojehonza.cz

medvidky*
hodnocení

0x

Ahoj,

řekl bych, že je to akce rádia Evropa 2 viz:

www.evropa2.cz/cs/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]