Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psaní zavináče

Od: fiik* odpovědí: 9 změna:

Dobré ráno do Česka(jeden pozdrav z Kréty). Mám jeden divný problém na pc mě nejde psat zavináč a at zkouším jak chcu tak to prostě nejde přepínal jsem na anglickou ani tam nic a zrovna dneska když musím posílat nejvíc mailů to je jak na potvoru... nevíte někdo prosím co stím?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Zkoušel jste Alt Gr a písmenko V? ..současně..

claire*
hodnocení

0x

Ctrl Alt V?

fiik*
hodnocení

Nic nic nefunguje no já se nato už dneska... tam ten zavináč musím kopírovat jak de****

dzordz*

Co třeba alt a 64 na numerické klávesnici nebo alt a +0040 (pokud je povolené zadávání unicode)?

hodnocení

0x
Ve všech emailových schránkách mám adresáře, ze kterých vybírám adresy... Nebo na došlé emaily odpovídám, teda se adresa uvede automaticky. Ten zbytek cizích nemůže být problém vkládat přes schránku...

fiik*
hodnocení

Taky nic... No já dneska rozesílám nákým klientům co mají sebou NTB nebo na mobil imformace k odletu a ještě musím domlouvat náké zájezdy takže spousta novejch adres. No já už nevím co stím a NTB mám zase na drhé straně Kréty. Už sem skusil všechno a nic prostě nic.

joey*

Pravý Alt + V

Levý Alt + 6 + 4 (čísla na numerické klávesnici)

Na anglické klávesnici je na čísle 2 (české ě)

Nebo zkopírovat odtud @ *vezen*

fidor
hodnocení

0x

Klikni na nabiku START (zpravidla vlevo dole na monitoru) pak RUN a pak napis CHARMAP a stlac Enter, Vyleze ti mapa znaku a tam najdes vsechny mozne znaku uzivanych ve Winu

fiik*
hodnocení

ÁÁÁÁ konečné už to píše *ua* On to mě kolega jaksi přeplý tak proto to nešlo... Všem děkuji za rady *palec* No už můžu vesele posílat odlety konečně. @@@@ už to píše. No nesmím si zapomínat NTB no.. ještě jednou moc děkuji za rady ikdyž vada byla jinde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]