Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název knihy?

Od: janes odpovědí: 2 změna:

Kdysi hodně dávno jsem četl dobrodružnou knihu , ale zapomněl jsem název a autora ( snad tam bylo v názvu něco o supech? ) - děj byl takový : bývalý žoldák je najat , aby našel prsten rodiny Borgiů ... Prsten má v kameni otrávené jehly ... při podání ruky je kánmen otočen do dlaně a píchne oběť... Jestli si někdo vzpomene , předm díky .

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj, je to úžasná knížka, od 1. věty až do konce napínavá, plná zvratů. Jmenuje se SUP JE TRPĚLIVÝ PTÁK. Napsal ji James Hadley Chase a všechny jeho detektivky jsou čtivé a pěkné. Napsal jich asi 90. Tuhle ale považuji za jednu z jeho nejlepších. Měla jsem ji, někomu ji půjčila a už se mi nevrátila. Tak jsem si ji několikrát půjčila v knihovně a uvažovala, že ji nevrátím. Ale dobré vychování a smysl pro poctivost mi to nedovolily a vždycky jsem ji vrátila. Před rokem se mi podařilo sehnat ji na internetu v nabídce starších knih. Nestála mnoho, poštovné bylo ale drahé. Přesto jsem ráda, že ji zase mám. Když ji večer čtu v posteli, potom se tak krásně bojím...;) Jaga.

doplněno 04.09.11 08:49:

A jestli tohoto autora čteš rád, přečti si od něj například: "Máš, co ti patří", "Tvrdá lekce" nebo Smrtící úder". Ale i všechny ostatní stojí za to.

janes
hodnocení

Moc děkuji , to je ono *ua* . Je to už 20 let , co jsem ji četl*hi* a nemohl jsem si za boha vzpomenout , jak se jmenuje .

Ještě jednou díky a autora zkusím *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]