Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohyby jako robot- jak to udělat?

Od: monty582* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, mám dotaz.

CHtěl bych se naučit ty "robotické pohyby", při pohybu je se šlověk, který to umí, nebo naučil seká. Doufám, že víte co myslím, prosím, nevíte jaký návod, nebo to musí mít člověk takzvaně v krvi?

doplněno 09.09.11 00:33:

Děkuju za odpovědi, ono to vlastně není pro mě, ale pro kamoša. Který teď někam chodí a tam to "tancují" a když sem tam přišel, tak to vypadá dost zajímavě. Když sem vkládal sem tuto otázku, tak o 3 dny později se někam přihlásil a já bych to dělat nemohl, protože už tak sem velký kopyto :D

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Vyhledala bych člověka,co to již umí.Na netu možnost fora.Popřípadě skupinové kurzy v místě bydliště.Profesionál Vám ihned řekne,zda s Vámi se dá pracovat nebo ne ;)

kt8d5*
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys maverick 04. 09. 2011 20:54:02
Mě to moc vtipné nepřijde! Kroťte se!

ferda*
hodnocení

0x

Teoreticky to není tak složité - stačí poznat princip pohybu robotů, jak bývali konstruováni ve svých začátcích. Byli řízeni synchronními motory a tedy jejich pohyby byly jakoby jednoduché (přímočaré) a hlavně měly stále stejnou rychlost (prakticky nepozorovatelné zrychlení a brzdění) a také krátké přestávky na uklidnění mechanického překmitu. Mechanické rázy, které taková konstrukce vyvolávala bylo nutno absorbovat velkou vahou vlastní konstrukce robota a proto se již od tohoto principu upustilo a moderní roboti (Asimo) mají již pohyby "ladné".

Japonci se nechali slyšet, že za takových 50 - 60let sestrojí roboty, jejichž jedenáctka prý dokáže vyhrát fotbalový zápas nad člověkem. To by jistě žádné "cukající se potvory" nezvládly.

hodnocení

0x

Nejlepší se bude zeptat přímo nějakého robota. Nemáte jich snad ve svém okolí dost?*smich*

wajta*
hodnocení

0x

Zdravím,stačí použít stroboskop a naladit fregvenci rychlosti pohybů.Dívat se do zrcadla,ve tmě.

dzordz*
hodnocení

0x

Tohle vyučují asi ve většině moderních tanečních center, takový ty na break, street dance, melbourne shuffle, tektonik a kdovíjak se to všechno ještě jmenuje. Viz třeba reklamy v metru. Týpek z baráku se robotem učil už někdy před čtrnácti lety, tenkrát to bylo v místním centru volného času.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]