Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Písnička na čt SPORT

Od: helmut odpovědí: 8 změna:

Ahoj náhodou jsem si pustil program ČT sport, vysílají tam nějaký hokej a po přestávce tam pouštěli klip kde se zpívalo něco jako "The best of me" a možná jsem zaslechl i "New year". Zpíval to nějaký muž. Neslyšel jste to někdo tady? Hodně rád bych si to ještě pustil ale neznám bohužel autora a ani delší část písně :(

Všem moc děkuji za rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Pfff... to bude makačka, podle jednoho slovního spojení, které se objevuje poměrně často. Zkuste aspoň napsat, rychlá x pomalá, rock x techno x popík ;) .

Tay máte nějaké odkazy, písničky se přímo Best for me jmenují, ale to by byla fakt náhoda.

(předělávka Marxe)

helmut
hodnocení

je to tady na tom videu ceskatelevize.cz/...

někdy 1 hod. 52 min, před jeho koncem (2. přestávka)

helmut
hodnocení

Ikdyž ono je to vysílané živě, takže ten čas se neustále posunuje :/

martinaa*

JOjo, to jsem si taky všimla, ať dělám, co dělám, na písničku jsem ještě nenarazila.

helmut
hodnocení

Podařilo se mi pořídit nahávku ale nevím jak Vám ji mám přehrát, protože sem jdou vkládat jen fotky :(

martinaa*

Hoď to třeba na uložto.

helmut
hodnocení

Dobře. Tady je odkaz- ulozto.cz/...

A chtěl bych se omluvit za předchozí příspěvek, nevím proč tu je tolikrát, chtěl bych kdyžtak poprosit ADMINA o smazání, at to tu není tolikrát.

martinaa*

Tak jsem to prohnala přes Shazam, SoundHound, hledala jsem to přes úryvky textu a bohužel nic :(. Což mě irituje, ta písnička je moc pěkná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]