Nejste přihlášen/a.
Můj kamarád natočil takové video.Říkal že mu to nedalo moc práce ale ja nevím podívejte se na to sami.
A co myslite je dobre nebo ne pro mě třeba jo protože ja bych nic takového nenatočil prtoože to neumím.Tak se vás chci zeptat jak něco podobneho vubec natočit vím že tam nejsou žadne přehnane scenky nebo tk jak to maji profesionalove ale jak jste si všimli je tam třeba už jenom hudba vložena a ja bych to třeba vubec neuměl :D..
Tak jak na to?..řika že to je jednoduche a mě to nepřijde a jake je podle vas to video?
Ty komentáře pod videem ... Jako by mi z huby vypadli, takže je tu nebudu opakovat. Radši si začněte linkovat sešity, vegáč už skončil.
Pro Vás je to možné dobré, ale já říkám, že je to pěkná hovadina.Není to ani vtipné.Když mám sra..u,tak nepřemýšlím stejně, jak to udělat jak nejlépe,sednu a už to jede.A přibité prkénko k míse?To bych chtěl vidět, jedině, že máte dřevěnou kadibudku.Nemáte co obdivovat z toho Vás hlava nemusí bolet.
doplněno 01.09.11 20:04:Jo, nevím, jak takovou blbost natočit, at Vám to řekne ten kamarád, co točil toto video.
Vůbec nechápu, proč s tím jdeš sem. Je to Tvůj kamarád, co to natočil, tak se zeptej jeho, jak už tady někdo podotkl. To jsi nám chtěl ukázat něco, co podle Tebe stojí zato? Tak to jsi se holenku spletl. Je to dost ubohé, a fakt jenom o tom h..vně. Naprosto nezajímavé, nic nepřinášející a nevtipné. Proč má ten člověk hadr na obličeji a brýle? Asi podvědomě tuší, že je jeho nápad stupidní natolik, že se ani neodváží ukázat autorskou tvář. Bože můj...
Takže odpovídám na otázku, to video nestojí ani za to, o čem se v něm mluví. Doufám, že si to dokážeš sesumírovat v hlavě. Suzy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.