Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nazelenalý nehet pod gelem

Od: terezab* odpovědí: 8 změna:

Pěkný den všem..chtěla bych se zeptat,už asi rok mám gelové nehty a před 3 dny mi jeden upadl a když jsem viděla co mám na svém opravdovém nehtu-zděsila jsem se!Můj nehet byl uplně zelený,ajkoby plíseň..zkoušela jsem to odlakovávat,pilovat umýt .. Nic nepomáhá .. vůbec to nebolí,prostě je to zelené,jakoby jsem si ho pomalovala zelenou fixkou ..nevíte někdo co s tím? byla bych moc ráda za pomoc..děkuji předem..

TEREZA

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

0x

Zkuste mastičku Lamisil. Když to nepomůže, tak okamžitě k doktorovi. ALE... určitě bych zašla do toho salonu a zeptala se tam. A jestli je to vietnamský salon... tak to asi nebude nic kvalitního.*zed*

terezab*
hodnocení

dobře,děkuji za TIP , nene .. určitě bych do takového salónu nešla,jsou to gelové nehty,ne akrilové a od kvalitní manikérky!:) .. zkusím to,ale bojím se jít k lékaři,protože by mi jistě nehet strhl :/ ..

pebuje*
hodnocení

0x

Dobrý den, nějaká infekce? Nebo opravdu plíseň? Zkusila jste se zeptat v salonu, kde Vám nehty dělali? Event. konzultace s dr. (nevíte jak vypadají ostatní nehty pod gelovkama, že?)...

terezab*
hodnocení

Ano vím,hned jsem je všechny odlakovala,ale mám to pouze na jednom .. tenhle prstík může na gel už zapomenout! :(

1jara*

Neaplikujte na to žádnou mast, ale navštivte lékaře.

terezab*
hodnocení

Já se právě bojím toho,že mi budou nehet strhávat,,:/

1jara*

Když bude brát lékař či lékařka kleště, tak se zvedněte a rychle pryč. Kdo uteče ten vyhraje.*bezim*

Nebojte se, nemusíte si nechat dělat, co nebudete chtít. Ale na konzultaci zajděte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]