Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Potrebujem poradiť. V programe NeroCover Designer som si navrhol vzhľad CD, predný obal a samotnú potlač CD. Ale ako mám teraz vlastne postupovať dalej? Mám si to vytlačiť na obyčajný papier a potom to nejak nalepiť na CD? Alebo je na to potrebný nejaký špeciálny papier? A potom ako to vlastne mám nalepiť? Ďakujem
Pro potisk v domácích podmínkách jsou tyto základní možnosti:
1. LightScribe - vyžaduje optickou mechaniku LightScribe a média LightScribe - mechanika vypálí černobílý obraz přímo na médium.
2. Potisk přímo v tiskárně - vyžaduje tiskárnu se šuplíkem na médium + speciální média.
3. Tisk na samolepící štítky - vyžaduje samolepící štítky + přípravek, který umožní přesné nalepení na médium. Nepřesně nalepený štítek může zapříčinit roztržení média v mechanice a zlikviduje celou mechaniku.
Tak ja vyskúšam tú tretiu variantu - samolepiace štítky. Môžem použiť tieto? - najnakup.sk/...
A čo je vlastne ten "přípravek, který umožní přesné nalepení na médium"? Kde ho môžem zohnať?
Ďakujem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.