Nejste přihlášen/a.
jaké máte zkušenosti s VZP?
můj příběh začal zaregistrováním u VZP kvůli registraci k novému lékaři, který mojí bývalou pojišťovnu nepreferoval. po měsíci, kdy mi stále nebyla doručena kartička, jsem zavolal na infolinku a tam se omluvili s tím, že kartičky z techn.důvodů nemohou vyrobit a že mi pošlou náhradní doklad, který je vytištěn na A4 s razítkem atd. dnes po dvou měsících jsem zavolal opět, že kartička stále nikde. paní na telefonu mi vyrazila dech krátkou větou, že nejsem u nich registrován. mám registrační list, náhradní doklad suplující kartičku, na výplatní pásce je v kolonce psáno, že pojištění je placeno VZP a já tam nejsem nakonec registrován a to jsem tam raději volal dvakrát, abych to slyšel i od někoho jiného. je toto možné, největší zdrav.pojišťovna a největší bordel.
"olaf71", asi už máte kartičku, ale pokud ne, bylo by lepší dojít si na VZP osobně a na místě problém vyřídit. To víte všude pracují "pipiny". Ale VZP je a.s., žádná státní správa, klidně můžete napsat na pracovnici stížnost a třeba bude rychleji a řádně vše vyřizovat. To je můj názor. - stařenka
nakonec jsem zajel na pobočku, tomu předcházel z mé strany trochu ošklivý email a cestou mi najednou někdo volá, že to dají do cajku. já tam stejně jel i když mě cesta vyšla na tři stovky. na pobočce mi řekli, že je vše v pořádku, kartičku že pošlou do 14 dnů. podle mého to během té hodinové cesty dali do pořádku a pak se mi omluvili s tím že došlo k migraci dat. tento týden to bude 14 dní a jestli kartička nepřijde, tak je to na kriminál
já bych do toho nešel,ale přestěhoval jsem se a protože jsem se musel zaregistrovat k novému lékaři a zubaři, tak to vzniklo, protože tu neberou tu co jsem měl. no a jestli VZP nemá prachy, tak se ani nedivím, když s nimi hospodaří tak jak hospodaří.
Ahoj, "des", měla jsem ji taky a zjistila jsem, že to není všude pravda. Zubařka si mě rozebrala, že ZPMVČR nemá peníze a že pokud by mi dělala nějaký větší zákrok /jakože ano s mým chrupem/, tak že jí to tahle ZP nezaplatí. Prý se mám přehlásit k VZP, ta prý jim platí. Tak jsem se tedy raději přehlásila i manžel, kvůli té zubařce a zatím s VZP problémy nemáme ani jeden. Jaga.
Ale ony hospodaří asi všechny stejně - od 10 k 5. Takže si chudák pacient nevybere.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.