Nejste přihlášen/a.
Zdarko potřebuju poradit... Mam si podle vás holit penis? a koule? Já fakt teda newím jestli j nebo n jaky je to pro holky a tak
Myslel jsem mladých holek a slečen. Možná je někde nějaká anketa, prezentující převládající názor národa?
Nějakou funkci ochlupení mělo možná kdysi dávno, dneska už stěží. Obočí jo, aby nám při dešti neteklo do očí, ale to je asi tak všechno. Neříkám, že by se měl nechat navoskovat celej, hrudník nohy záda, to asi ne. Ale vousy, chlupy v podpaží, nadměrně dlouhé chlupy v podbřišku? Nenapadá mě jediný důvod, proč by bylo líp "s nima" než bez nich.
Hele, začni třeba oholením lebky. To je vidět hned. A uvidíš, jak to na ty holky zapůsobí. Přece když potkáš nějakou dívku, neukazuješ jí ihned ani penis a ani koule. Nebo snad ano? A co třeba ukázat, co máš v té "kouli", co roste na krku? Ty si fakt myslíš, že to je v Těch koulích, co nosíš mezi nohama? Bože můj.
Freshi, upřímně? Já bych Tě bral radši oholenýho. Zaprvé bys vypadal mladší a zadruhé by mi to nelezlo do zubů!
Nic nehol. Holý chlap vypadá jaká nějaká zženštilá napodobenina muže. A že je to v dnešní době moderní? No a co? Stejně tu módu vymyslili jen prodejci holicích čepelek a strojků, aby měli odbyt. Dříve se nikdo neholil a lidstvo nevymřelo.
Mno ale podle této teze je třeba vyhodit ntb neb to jen věc na zvýšení kreditu firmy.. a mobil.. to samé je to jen zařízení co z nás tahá peníze..a dřív jsme bez toho byli.. takže vyhodit..a vlastně stovky dalších věcí..
Jak již psali jiní, pokud se ti to líbí aneb tvé přítulce tak to hol.. jinak to pouze zkracuj..je to praktické...
Anebo se na vše vykašli a bud přírodní medvěd..
Dole se neholím a nebudu.Knír si upravuji a bradku mám ještě malou,ale upravuji taky.Nohy neholím,podbříšek také ne, ani hrudník.Ale hlavní je hygiena a uprava.Můžeš být vyholen jak chceš,ale když budeš páchnout,tak ti je to prd platné.Jo a podpaží se neholím,ale upravuji.A je mi uplně jedno, jestli se někdo holí nebo né.Některou holku třeba okouzlíš, když budeš všude vyholen,některou né.A když mě nebude chtít tak jaký jsem,tak má smůlu a já taky,ale nebudu se holit jen proto,že to ted frčí,nebo že to někdo chce.Já taky nebudu holce říkat,aby se neholila,nebo se holila.Jen mi vadí dlouhé nehty o holek a ještě když je má nalakované rudě,nebo modře nebo fialové,bílé,prostě dlouhé nehty nemám rád.Ale zatím to nemusím naštěstí řešit.
Já nejsem náročnej!
Jsi chytrej a mladej, nejsi holohlavej, mně Tvůj vlastní popis stačí!
Jakube, jsem dost vybíravej, všechno to je jen virtuální vztah, i když, zatím bys asi uspěl i v užším výběru mých kamarádů, které bych rád poznal osobně!
Tady na poradně je několik lidí, které osobně znám, více lidí, které bych se nebál osobně vidět, a upřímně - spousta lidí, s kterými mi vyhovuje komunikace písemná.
Ale, když se vrátím k původní otázce, kvůli mně si penis holit nemusíš!
Zástřih strojkem na krátko, nebolí, je to rychlé levné..efektivní, estetické.. pokud nebudeš brát ženské 35+ anebo vyjímky co rády yetiho,... při určitých praktikách žeský nerady dentální nitě v zubech ... když je to střihlé neudržuje se v tom pot, špína a jiné organické látky atd...
Pot a spina? ) K tomu slouzi koupelna. nevim nevim, at si dole ma kazdy co chce, ale tvrdit, ze ty co se nezastrihavaji maji mezi ochlpenim hriste pro zviratka se mi zda byt mimo. Jinak holeni prosim te jeste neres, uz mas holku, ktera by ti to uz obhledla? Jestli jo, tak se zeptej ji, co se ji libi a tkake se ji zeptej, co dela ona proti vyrazce
"fresh", no jasně, zcela určitě si musíš holit penis, to dá rozum. Já ještě neviděla nikdy chlupatý penis ani u našeho psíka. Neměl bys s tím jít k doktorovi? - stařenka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.