Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám dotaz, ti lidé kteří uvádějí Volejte věstce fakt věští? Nebo si jen vydělávaj a dělaj lidem falešné obavy, nebo naděje?
Vemte si, že tam říkají velmi všeobecné věci. Jsou to většinou lidi, kteří mají velmi široké vědomosti v oblasti zdraví atd... Ptají se na věk, znamení atd... Lidi jsou si navzájem velmi podobní. A věštci většinou říkají to, co ti lidé chtějí slyšet - věř a víra tvá tě uzdraví.
Stačí Vám tohle?
Tam bych ani nevolal do toho Volejte věštce. Maximálně bych zkusil EZO.TV na Barrandově a vyhlédl bych si Marcelu /dnes tam zrovna byla, takže by tam měla být do konce týdne/. Od ní mám asi 2 knížky. Tu učila sama královna všech kartářek, paní Dagmar Kludská a to jsou opravdu osobnosti.
Jednou - v jakémsi stavu úzkosti a potřeby dovědět se o svém problému něco víc - jsem napsala věštci. Neznám ho, ani on mě nezná, jen křestní jméno a datum narození, ale co mi odpověděl, to se skutečně stalo, a uvedl takové detaily, že mě, velmi racionálního člověka, to velice zviklalo a mám pocit, že ten člověk nějaké zvláštní schopnosti má. Doporučila jsem ho své švagrové, která měla nějaké potíže v práci, a opět se do puntíku vyplnilo, co předpověděl. Nekecám. Mrzí mě, že bezplatnou poradnu na svých stránkách zrušil.
Nemyslím si, že věští v tom slova smyslu, že by hleděl do modravé dáli a plkal, že tam něco vidí. Ale odhaduji, že když je mu položen dotaz, řekne to, co ho první napadne, a že to má něco společného s tím, o čem se tady už mluvilo - s vesmírnou inteligencí. Nejsem žádný naivní důvěřivec, ale zase být ze zásady skeptická ke všemu, čemu nerozumím, se mi taky nezdá rozumné.
"julius", ať je to tak nebo tak, nikdy bych nešla k věštci ani k léčiteli. Někdy si přečtu horoskop na Seznamu, ale jinak nic. Obloukem bych se vyhla takovým lidem. Je to jen můj názor. - stařenka
Souhlasím se stařenkou. Kdyby tito lidé opravdu uměli věštit, navěštili by si sami sobě 3 x čísla prvního pořadí do sportky a teď už by byli za vodu a nemuseli se neustále podbízet v různých časopisech. Je to jen tahání peněz z lidí a nikdy bych do toho nešla, ale lidská blbost je nekonečná a pokud někomu dělá dobře nosit peníze k věštkyni, je to jen jeho věc. Jaga.
Podle mě jde o zneužívání "slabších" lidí... Je to blbost. To, co vám "vyvěští" jsou výmysly a určitě vám neřeknou, co se skutečně stane... I když pokud tomu někdo věří, myslím, že mu můžou dát určitou naději, kterou člověk potřebuje, povzbudit ho atd. Těmhle "věřícím" to může pomoct psychicky...ale i uškodit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.