Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat jak se mám domluvit s mámou na tom abych si mohla nosit pěšinku jak chci...mámě totiž vadí když se maluju...nosím odvážné oblečení a ani nechce abych se rozhodovala jaký střih vlasů chci...a to nejhorší že mi ani nedovolí nosit pěšinku na stranu...hned mě za to seřve jako kdybych někoho zabila...prosíím poraďte mi už mě to vážně tíží...
doplněno 07.02.14 16:48:Chyba...ne odvážné oblečení ale to co chci prostě -.-
móda mladých vždycky kolidovala s názory rodičů. dělal jsem to tak, že jsem se snažil oblékat potají a rychle pryč. rozhodně to nemá cenu přemlouvat. uvidíš, že až budeš mít děti, tak budeš buzerovat je, ale to teď určitě nepochopíš.
Njn já vim ale proč by mámě mělo vadit to že chci nosit pěšinku trochu nakřivo? -.- Kdyť nebudu vypadat jak nějaká co dává všem za peníze ... nosí to tak každý...
tak se zeptej přímo matky, proč jí ta pěšinka tak vadí. třeba si myslí, že holky, co jí mají trochu nakřivo, dávají všem zadarmo
Asi ji trochu chápu, myslí si, že to začne pěšinkou a odvážným oblečením a než dostaneš ve vyšším věku rozum, budeš třeba pokérovaná od hlavy k patě, na sobě emo hadry, budeš fetovat a tvoje šance na solidní uplatnění ve společnosti se tím zásadně zhorší Je normální, že se rodiče snaží myslet za svoje nedospělé děti, aby z dětí v budoucnu "něco bylo". Takže ji neprovokuj zbytečně, ono je každému úplně jedno kde máš pěšinku. A spíš než na oblečení záleží u holky na postavě, pokud vypadáš jak sestra panáčka Michelina, ani odvážné oblečení nebo mejkap tvoji atraktivitu nezvýší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.