Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pomoct kámošce?

Od: holly* odpovědí: 4 změna:

Ahojte lidi ..

Chtěla bych moc pomoct kamarádce, ale já opravdu nevím...tak bych chtěla od vás pomoct :)

Moje nejlepší kamarádka se hodně baví s mojím bývalým klukem ... On by jí chtěl, ale ona neví, protože jsou fakt dobří kamarádi a kdyby spolu byli, nechtěla by, aby se po tom rozchodě nebavili ... Oni si bezvadně rozumí... Mě vůbec nevadí, že budou spolu, spíe jím topřeju .. ale chtěla bych, kdyby ste poradili, co by měla udělat...neví vůbec co má dělat a já taky ne :( Pořád se objímají a i se líbali...ale nechce mu ublížit, kdyby to nahodou nevyslo! ... :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

klusik*
hodnocení

0x

Ahoj, tak z roviny "kamarád" se do roviny "vztah" vždy blbě přechází :-/ A když se to povede, zpět se přechází ještě hůře.

Ale na druhou stranu; kdyby se rozešli, nemusí to znamenat konec vztahů. Též by se mohlo stát, že se s ní kluk přestane bavit, pokud ho odmítne... (kluci jsou občas dost urážliví) ;)

Záleží, jestli jí za to stojí.

hodnocení

0x

Z vlastní zkušenosti vím že přátelé -> vztah -> přátelé opravdu fungovat může. Takže já bych se toho nebál. Sám mám teď partnerku se kterou jsme byli dlouhou dobu přátelé, a je to ten nejlepší vztah co jsem kdy měl ;)

jakubdeda*
hodnocení

0x

No já si myslím,že tam už nějaký vztah je.Já bych určitě jen tak nějakou kámošku nelíbal a neobjímal.Musí vědět jestli něco cítí ,když jí líbá a objímá,jestli ano tak není co řešit.Nemusí ani padnout slovo "chci s tebou chodit."Ale přeci hned s ním nemusí spát.At spolu jsou nejdříve jako ted.To se všechno ukáže časem.Já si nedovedu představit,že bych v naší partě kluků a holek,nějakou objímal a líbal,kdyby se nechala,tak bych počítal,že chce semnou chodit a nejsem jí lhostejný.

lidus*
hodnocení

0x

Je to jen jejich věc a vy do toho nezasahujte. Láska je krásná věc a to, že ve vašem věku je to hledání je naprosto přirozené (předpokládám, že jste velmi mladinká).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]