Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde jsou lidi v Dolním Rakousku

Od: petula00* odpovědí: 8 změna:

Často se pohybuji v Dolním Rakousku (příhraničí Znojemska a Mikulovska)zejména v denní dobu.Ať projíždím jakoukoliv vesnicí nebo menším městečkem jsou tyto liduprázdné.Nikde nepotkáte človíčka.Život jako by tam vymřel.To na vesnicích u nás je stále živo.Máte pro to nějaké vysvětlení?Je to zvyk a nebo jejich mentalita?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kt8d5*
hodnocení

0x

Jsou asi doma a nebo u Fritzlů ve sklepě :).

petula00*
hodnocení

Že by?A všichni?To snad ne.:)

Josef Fritzl: Vždy jsem chtěl mít doma velký vinný sklípek ale raději jsem dal přednost rodinně.

buss
hodnocení

0x

No a co si představovat pod tím živo, jdou do práce, z práce, na nákup. Dnes se už nekorzuje, nebo nesedí na lavici před barákem.

krkovicka*
hodnocení

0x
Tohle je jak cesta z Olomouce na Valšov.Tam jsem taky neviděla nikoho.

hodnocení

0x

Jestli to nebude tím, že jsou přes den v práci.;)

krkovicka*
Magdone.to nejsou satelitní městečka.To jsou vesnice,kdy ani psa nevidíte.Lidi ani nepracují na zahrádce,ani pohyb za oknem.Je to smutný.Ale život tam určitě je :-D

hodnocení

0x

Mám stejné poznatky . Jel jsem tudy již dávno o víkendu. Viděl jsem jen jednu romskou ženu s dítětem na autobusové zastávce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]