Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Noční větry

Od: ramona odpovědí: 13 změna:

Jak proti neovladatelným větrům v noci ...?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zavírat okno *smich*

vtípky stranou, nejíš hodmě nadýmavá jídla? Já měl včera k obědu hrachovou polívku + bouřka, brambory, zelí a k večeři fazolovej guláš, to byl rachot!

ramona
hodnocení

Tak takovou kombinaci bych si absolutně nikdy netroufla ( to by mne zabilo )

a dost se hlídám,přes den se člověk hýbe,ale ty noci ...!

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tak, s přírodou moc nenaděláte a počasí neovlivníte. Pokud máte na mysli jiný druh větru/ů, tak je vypusťte a ono se Vám uleví. Jinak asi nejíst na noc a ne jídla, která jsou "větrotvorná". Zdravím!

doplněno 05.01.14 14:07:

ramona - ta druhá osoba jistě také během noci odvětrává, tak budete dva.

doplněno 05.01.14 15:12:

cs.wikipedia.org/...

ramona
hodnocení

Díky ...že děti mají bolesti s prdíků vím,ale že dospělý to neuhlídá je víc,jak trapné ...

ramona
hodnocení

Pokud nespím sama se takovým jídlům na sto hony vyhýbám

,ale je to trapné jednak pro mne samotnou,ale pro druhou osobu ...nechci stále brát tabletky proti nadýmání Degasin,černé uhlí z lékárny ap.,ale když cestuji jsou neodmyslitelnou součástí mého atue ...

hodnocení

0x

Je to lidské apak,jeden prd je lepší než deset lékařů!Přestante do sebe cpát ty chemické sráče proti nadýmání a dejte si raději stopičku bechera,bilinné hořké nebo slivovičky-je to lepčí,je to přírodní! a pokud možno přirozenou stravu!

PS asi jste ještě nikdy neměla zaražené větry? Pak byste byla ráda moco si uprdnout!

ramona
hodnocení

...ááá to je nápad,hnedka si dám jednu hořkou ...jinak ani nepiju nic moc ...díky všem

ladinpraha*
hodnocení

0x

Seriózní odpovědi zazněly a tak jenom zmíním příčinu: Krátká kůže. Jakmile zavřeš oči, tak se holt otevře něco jiného.

ramona
hodnocení

Nakonec, to tak bude,

ale proč se to nestává jiným vedle kterých spím ...i maminka mi to jednou vyčítala ...a tak to mě nebude chtít žádný ...? :(((((

pb®

I houby. Prdět při spaní je vcelku normální, akorát dost lidí nemá koule na to veřejně to přiznat. Mně utekl při usínání prd záhy po seznámení a partnerovi zrovna včera. A jsme spolu už 9let.

Pokud trpíte nadměrným nadýmáním, změňte jídelníček, začněle jíst laktobacily a pijte čaj z fenyklu nebo máty. Pokud nadýmáni není nadměrné, tak nad tím mávněte rukou.

hodnocení

0x

Já, když jím jídla, které mě nadýmají, tak si vařím čaj z fenyklu. Po něm plynatostí netrpím. Je výborný proti nadýmání . :)

ramona
hodnocení

...maminka si to také vařívala,ale myslela jsem si,že to opačný účinek, aha ,tak to zkusím ten vývar z fenyklu...děkuji

Určitě vyzkoušejte. Uvařte si ho večer a uvidíte, že to bude vpohodě .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]