Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,potřebuji poradit.Od dubna jsem v insolvenci,pracuji v Praze ,kde bydlím v podnájmu.Chtěla bych se vrátit domů,abych nemusela platit nájem.Práci bych měla ,ale za menší plat/asi 2000,-/,ale teď nevím,jestliby to nemělo vliv na soudní rozhodnutí,které mi vlastně vypočítalo,kolik mi budou strhávat a kolik mi zůstane.Vím,že mám svého insolvenčního správce,ale bohužel buď není k zastižení a nebo mi nic moc neporadí.Víte o tom někdo něco?Děkuji za seriózní odpovědi
Na soudní rozhodnutí to nebude mít vliv,vše nad nazabavitelné minimum půjde i nadále vašim věřitelům.Záleží na tom,zda i tak splníte zák.stanovených 30%.Prostě jen věřitelé dostanou méně.Pokud to bude méně než 30% pak už musí věřitelé souhlasit s nižší variantou.Nebo Vám také může soud insl. zrušit a vyhlásit na Vás konkurz...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.