Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak oddělit žloutek od bílku

Od: coklit® odpovědí: 9 změna:

Jak snadno oddělit žloutek od bílku :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Coklit,je to super,znám to:)Přesto,odděluji klasickým způsobem.

hodnocení

No, já asi taky zůstanu u klasického způsobu.. ale myslím, že mi to nedá a při nejbližší zkušenosti to alespoň vyzkouším.. sranda musí být :D

hodnocení

0x

:) *smich* bezva, bazva :-D

miklous*
hodnocení

0x
To je super... :-D :-D :-D "palec"

hop®
hodnocení

0x

Jo, to už jsem viděl, možná to bylo zde na poradně. Jen přemýšlím, jestli vřdy shánějí novou čisstou láhev, nebo tu původní omyjí a schovají pro další použití...

instalater*
hodnocení

0x

Je to zajímavý a vtipný nápad , ale jako chlap zůstanu u klasického způsobu a to z prostého důvodu. Tu láhev bych musel před tím vymít a po použití buď vyhodit a nebo znovu umývat. A na to já jsem moc líný. Všimli jste si někdy , kolik ženský udělají při vaření zbytečného nádobí. Hihi . Děvčata prominou.

petrkess*
hodnocení

0x

Lepší je normální způsob - přelévat v rozbité skořápce obsah vejce tak dlouho, dokuď nezbyde žloutek.

lidus*

Super, určitě vyzkouším.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]