Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na vánoční výzdobu?

Od: mija* odpovědí: 5 změna:

Nemám vánoční věneček na venkovní dveře u domu,v loni se někomu asi moc líbil a zmizel.Chtěla bych tam upevnít větvičku ze střibrné jedle a ozdobit ji, ale nevím zda ji pověsit směrem nahoru nebo dolů.Prosím o radu jak to teda pověsit at to nevypadá divně.Díky*nevi*.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michaltopic*
hodnocení

0x

Na tohle používám "režnou nit" ...

doplněno 05.12.12 08:12:

... a připínáčky :)

hop®
hodnocení

0x

Asi bych ji pověsil stejně jako bývají na stromečku, tedy koncemi větviček šikmo nahoru, připadá mi to optimističtější...

hahanaj*
hodnocení

0x

Já bych ji rozhodně pověsila směrem dolů /zrovna tak jako se věší jmelí /a na konec větvičky bych uvázala pěknou mašli a přizdobila a tu mašli zavěsila.

mija*
hodnocení

Díky všem za rady...pověsila jsem ji tak nějak šikmo dolu a ozdobila mašli, ještě jsem tam připevnila šišky a pár vánočních ozdůbek ... nechci se chlubit, ale celkem se mi to povedlo*palec*.

hodnocení

0x

Na jednu nit směrem dolů. Na dvě nitě vodorovně. ;) Režné nitě nebo silonový vlasec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kdy se věší jmelí

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]