Nejste přihlášen/a.
Při hledátní chloritanu sodného k vybělení záclon jsem narazila na zajímavé webovky propagující MMS. Nepřišel jste s tím někdo do styku? CO všechno se s tím dá léčit? Bude to driák, ale podle všeho to zabírá. Četla jsem jeden příspěvěk o paní, co tím léčila tatínka po rakovině tlustého střeva. Ví někdo, na co to v těle účinkuje, co se tím dá v těle ovlivnit?
OK... tato diskuze se může považovat za uzavřenou. Přečetla jsem si diskuzi, co tu byla na podzim a stačí.
Na zázračmé léky jsem trochu alergický.
Za 23 setiny sekundy jsem vygoogloval toto:
Údajně zázračný lék MMS je dezinfekce, varuje inspekce
viz ona.idnes.cz/...
Joj, tak to je síla... Ovšem ti, co to použili a byli uzdraveni, to budou vychvalovat. A taktéž, článek nezmiňuje, že se do roztoku musí hlavně přidat značné množství vody. Na půl litru by měla přijít kapka chloritanu a kapka kyseliny citronové. Otázkou tedy je, jestli to v takovém množství ještě škodí nebo pomáhá?!
Hani, takové zázračné uzdravení Vám za pár kaček napíše hodně lidí. Nebo prodejce. Doma tohle neprovozujeme, žádné doplňky stravy, vitamíny navíc, životospráva šílená a víte co? Nebyli jsme u doktora 10 let a manželova dcera od té doby co tu s námi žije (od 10 let) chodí jenom na pravidelné preventivní prohlídky. Jinak doktora nepotřebuje.
Já tomu fakt nevěřím.
Hodne se o tom pise na strankach lecitelsvi www.upramene.cz - diskuze, MMS. Sice si myslim ze hodne lidi tam je docela paranoidnich, ale chce to trochu premyslet, procist...
Ja mam akorat zkusenosti s koloidnim stribrem. Taky takovy produkt o kterem se moc nepise, ted uz prodavany jako kosmeticky pripravek. A vite co? Opravdu mi pomohl. V pripade nachlazeni 100% ucinne.
JInak MMS bych mel strach zkouset. Ale kdyz uz ma clovek posledni moznost...zkusit se ma vse. je mi jasne ze zdravotnici nebudou doporucovat alternativni medicinu, kdyz existuje milion "leciv".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.