Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny milovníky a znalce hudby a též ty, kdo se rádi podělí o pro mě cennou informaci ,
tuto sobotu (15.11.08) má běžet na nově v hlavním vysílacím čase film Legenda o Zorrovi s Antoniem Banderasem Už nějakou dobu na něj běží upoutávky - jsou 2 verze a myslím, že obrazově buď stejné nebo dosti podobné - k první běží písnička z filmu "Létající Čestmír", mě ale zajímá ta druhá a o dost častější verze: je to taková akční, výrazná a úderná hudba bez zpěvu, připadá mi to tak trochu styl ala Indiana Jones. V té ukázce je třeba úryvek z filmu, kdy Zorro svému koni říká, že pojedou tam a tam, kůň ale nereaguje a stojí jak přikovaný. Následuje stejná formulace ve španělštině a hned po ní kůň nečekaně tryskem vyrazí - takto to nezní moc vtipně, chápu, ale pro identifikaci, kterou ukázku mám na mysli, to snad pomůže Budu velice vděčná za pomoc, tu hudbu nemůžu za boha dostat ven z hlavy a dost by mě mrzelo, že až ten film skončí a s ním i ty upoutávky, už se odpověď nejspíše nikdy nedozvím..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.