Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké mate zkušenosti s kosmodiskem?

Od: jojohana* odpovědí: 4 změna:

moje mamka chce koupit kosmodisk. trpí bolestmi zad a kolen. máte s ním zkušenosti?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Já osobně žádné, moc tom nevěřím, podle mne funguje spíš psychologicky. Ale několikrát už zde tento dotaz byl, stačí vyhledat "kosmodisk" v místním vyhledávači, reakcí je tam požehnaně...

doplněno 21.08.11 20:25:

...anebo ještě jinak...

Jaké mate zkušenosti s kosmodiskem?

dzordz*
hodnocení

0x

Pokud ta ptákovina bude mít nějaký vliv, tak to obtíže jedině zhorší.

Když chcete zádům a kostře odlehčit, nesnažte se přenášet hmotnost na nějakou berličku, ale hmotnost snižte (ano, tím myslím hubnutí). No a nejlepší podporou je svalstvo, takže cvičit a posilovat v problematické oblasti, záda třeba podle Mojžíšové. A v první řadě vyhledat dobrého lékaře, problémy s páteří nejsou sranda.

hodnocení

0x

Chuck Norris: "Nosím Kosmodisk od té doby, co jsem si dojebal záda na Totalgymu"

elda*
hodnocení

0x

Na aukru ho mají asi za 150 kč...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]