Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pravá láska z podprsenky

Od: clayman® odpovědí: 8 změna:

Zase nás předběhli a jsme neuvěřitelně pozadu. Posuďte sami. Podprsenka, která ví!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Jo, tu hovadinu jsem už taky viděl. Prý to vyhodnocuje tepovou frekvenci a na jejím základě pant povolí. No když bude nějakou ženskou nahánět po parku nějaký úchyl, tak se ji frekvence taky zvedne, ne? :D

Ono to nevyhodnotí jentak tepovou frekvenci, to by to mohlo být celé podstatně jednodušší než to je :) Ale to nemění nic na tom, že je to dost velká 3,14čovina.

hodnocení

0x

Ani vyprat by to nešlo ! Na druhou stranu když si vzpomenu na ty trapáky s rozepínáním háčků na zádech ... *uf*

Proč trapáky? Já si myslím, že automatické rozepínání je horší než toužebné pokusy dostat se k "jádru" přes háčky na zádech :-D

hodnocení

Já bych to hacknul a prodával dálkové ovládání... Myslím, že bych byl brzy za vodou... :-D

S háčky jsem nikdy problém neměl. Šlo to jednou rukou a poměrně snadno. Bylo to rozhodně víc vzrušující, než nějaká přiblblá automatika. :-D

doplněno 07.02.14 18:10:

Pokud je to závislé na tepové frekvenci, co to udělá, když bude dotyčná třeba dohánět autobus? ;)

Magdon:
Kdyby to bylo závislé jen na tepové frekvenci tak by to nebylo tak složité a už by stim někdo přišel minimálně před dvaceti lety :-D
Není tam meřič pouhého tepu, ale jednoduché EKG a to je analyzovano aplikací ve smartfounu a ten teprv vydá povel. Kdyby to fungovalo jen na zvýšení tepové frkvence tak by s tím asi nemohli jen tak vyjít na světlo boží, rozčílené , běhajici ženské by asi měli problém a rychle by jim to omlatily o hlavu.

hodnocení

0x

No, tak já odpovím jako první ženská. A co když se mi zvýší tep a to Ekg právě proto, že mi ten chlap vůbec nesedí a mám z něho strach. To se mi také otevře podprsenka? No to je ale nářez. Asi to bude určené pouze pro dívky zaměstnané ve "veřejných domech". A je to blbost. Tohle může vymyslet jenom chlap. Ženská takovou koninu snadno a rychle obalamutí.

Tedy jestli jsem tomu správně porozuměla. Podprsenka se otevře pouze ve chvíli, kdy je vzrušená a nadšená ze svého mužského protějšku. Chachacha...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]