Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kartičky Šmoulů - co když některé chybí?

Od: mansfi* odpovědí: 33 změna:

Ahoj lidičky,mám k Vám prosbu.Našel by se mezi Vámi někdo,kdo nakupuje v Albertu a nesbírá kartičky Šmoulů? Dcera mé kolegyně z práce je z nich úplně vedle a nedaří se jí je nasbírat. Koupila bych je pro ni. Děkuji.

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dajana*
hodnocení

0x

Dobrý den! Kartičky Šmoulů také sbíráme, kdyby nám nějaké zbyly, prodáme, ale budeme rádi, když si budeme moci s Váma vyměnit. Máme totiž nějakaké stejné.

kiwi022

Tesime mam prozbu chybi nam gargamel cislo 19 mam zajem i koupim dekuju za odpoved

lidus*
hodnocení

0x

Ještě máte dost času a kartička je za každých 200kč, někdy je před dcerou u pokladny osoba co jí nechce když mu jí pokladní nabízí a tak dcera si o ni drze řekne, zatím se nestalo, že by ji nedostala. Hlavně kupte album těch je nedostatek a u nás už je nemají.

krkovicka*
Lidus mi dostali první od babičky která jí věnovala mé dceři.Tak doufám,že nebudou stím obchodovat jako tenkrát v tescu fotbal.karty.Brigádnici a důchodci Vám strčily hrst za 200kč a jinde ženská,i kdyby jste utratily 199kč tak Vám nedala nic.Karty jsou krásné-3D

wanacost*
hodnocení

0x

Máme dvě a dáme Vám je klidně zdarma. Jsou to karty číslo 4 a 8.

mansfi*
hodnocení

To by bylo super! Klidně si řekněte co za ně.

wanacost*

Tak třeba něco sladkého, ale nemusí to být :) Jste z Prahy? Abychom se mohly sejít...

mansfi*
hodnocení

Něco sladkého pošlu. Jsem z Hané,Prostějov. Jana Mansfeldová Trávníky 227 Smržice 798 17

deniskaaa

jestli nejsou zamluvené jak by jsme si je předali?;)

tumovahcentrumcz

Dobrý den měla bych zájem o šmoulí kartičky, pro vnoučka. Děkuji

mekeke
hodnocení

0x
Ahoj mam na vymenu karticky cislo 5 a 24. V soucasne dobe mam cisla.5,15,17,22,23,24

dery*
hodnocení

0x

Mám zatím dvě kartičky - napište mi do mailu fircon@centrum.cz adresu, pošlu :)

lidus*
hodnocení

0x

Kupte si zmrzlinu Cartr dor mufiny a za každou máte šmoulu, tablety do myčky také a tento týden ještě i další zboží. Za jeden nákup 8 kartiček a hurááá každá jiná.

krkovicka*
Liduš?nevíš kdy ta akce se šmoulokartách končí?Nemáme ještě ani polovic,naše rodina je globusácká.
lidus*

10. září bude ve všech Albertech akce pro děti kde si budou vyměňovat kartičky co mají stejné ale do kdy akce sběru karet trvá jsem se nikde nedočetla. Krkovičko já pro vnučku mám taky jen 16 karet ale zatím jsem měla štěstí a je každá jiná. U nás nejsou albumy tak to lidi reptají.

cocinkamichalka*

Tak dnes jsme byli na nákupu a říkám paní pokladní, ať to dá nějakému dítěti, až půjde s maminkou nakupovat - my děti nemáme. Paní odpočítala naše kartičky a... hodila je do koše. *nevi*

lidus*

Divné, to u nás když jde na nákup chlap a neřekne si o ně nic nedostane. Při nákupu jsem si také musela říct, že chci ještě dvě navíc za zmrzliny. A už jsem i viděla 4 asi 10ti leté děti čekat za pokladnou a ptát se nakupujících zda by jim kartičku nedali, ptali se i nás a tak říkám ne, mám to pro vnučku a chlapec hned paní podívejte se zda nemáte dvakrát já bych vyměnil. Asi jak kde ale u nás je to boj a většinou když někdo nemá nákup za celé 200 tak ještě rychle u pokladny vezme žvýkačky. A Míša z CÉČKAMA u nás také není-to byl také dobrý marketingový tah Alberta. Jsem zvědavá z čím vyrukují po Šmoulech.

brumla*
hodnocení

0x

Lidi propadli další komerční blbosti ...

krkovicka*
hodnocení

0x
Mám 5,17. Kdybyste někdo měl vyměníme za 10,11,16,19,23. Ty nám totiž chybí ;)

hodnocení

0x

V některých prodejnách Albertů dělají jakési burzy na vyměňování. Zaslechla jsem na to reklamu v rádiu, ale nevím kdy. Zkuste se zeptat ve svém blízkém Albertu. Mě už se to netýká, tak jsem tomu nevěnovala pozornost moje děti milovali Šmouly, když byly malé. Už tady mánie Šmoulů kdysi byla, tuším tak před 20 lety?

krkovicka*
Ona je tu zas! :D

lenkajanikova
hodnocení

0x

Dobrý den čtu že byste měla zájem o kartičky šmoulu..mám navíc čísla:1,6,7,11,24 a nebo taky všechny,ale bez alba...kdyžtak se ozvěte,zda byste měla zájem.Děkuji LENKA :)

krkovicka*
Jestli to bylo na mě tak již máme celé album.Děkuji.
lenkajanikova

Dobrý den nee bylo to na mansfi :))

almira*
hodnocení

0x

Mám jich asi 5 a klidně je i dám.. nebo jen za zaplacení poštovného. Zítra jedu směr Jihlava - Brno - Ostrava po dálnici...

doplněno 03.10.11 21:02:

Tak mám 24 ,11,3,16,6

hodnocení

0x

Mame take nejake karticky, jestli mate zajem, dostal to nas syn pri nakupu od nejakeho pana, ale myslim, ze v 2,5 letech to jeste neoceni :)

lidus*

Kdepák ocení, vnučka má 18 měsíců a jednu sadu kartiček má v albu (to si myslím, že bude mít až když bude starší, taky mám po dceři 30 let schované ručníky, sklenice a takové ty gumové šmoulíky). a na druhou sadu kartiček ji děda nalepil magnetky a s těma si vyhraje už teď.

vasek*
hodnocení

0x

ano pošlu ale jaké?

kiku717

Dobrý den,prosím vás já také sháním šmoulí kartičky,pro sestřenku.Ale mám jich strašně málo a navíc mám jen č.4.Takže spíše sháním kdo by daroval popř.vyměnil za něco jiného.Potřebuji -10,12,13,14,15,16,17,19,21 a 23.No a kdyby byla volná šmoulí krabička bylo by to super :).Předem děkuji a pište, pište,prosím sestřenka bude mít narozeniny :). Tady je má e-mailová adresa

kirsteni@centrum.cz Ani nevíte,jak byste jí udělali radost a jak byste tím pomohli .

misaadamek
hodnocení

0x

Ano mam, mam jich hodne - prodam i cele serie

lenkaj*
hodnocení

0x

Mám k dispozici všech 24 kartiček,bez alba,ale s krabičkou :) ...Dále mám čísla 1,2,4,5,6,7,7,8,18,18,24,24,11...Pro více info si pište :))

kiku71777

Dobrý den.Prosím vás já nutně sháním tu šmoulí krabičku a kartičku 24,ale hlavně krabičku.Sestřenka bude mít narozeniny a strašně by plakala ,že si to tak přála.Tak moc moc vás žádám,zda byste nebyla tak hodná a za něco nevyměnila?:(

Byla bych vám moc vděčná :).Moje e-mailová adresa je kirsteni@centrum.cz

Děkuji moc :).

kiku71777

Nabízím vovvou šmoulí visačku do auta+šmoulí nálepku na zadní sklo .Vše z ukončené soutěže od albera :).Prosím písněte zájemco na e.mail kirsteni@centrum.cz .

Kartičky už mám všechny i krabičku,ale určitě se nějak domluvíme. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]