Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidičky,mám k Vám prosbu.Našel by se mezi Vámi někdo,kdo nakupuje v Albertu a nesbírá kartičky Šmoulů? Dcera mé kolegyně z práce je z nich úplně vedle a nedaří se jí je nasbírat. Koupila bych je pro ni. Děkuji.
Ještě máte dost času a kartička je za každých 200kč, někdy je před dcerou u pokladny osoba co jí nechce když mu jí pokladní nabízí a tak dcera si o ni drze řekne, zatím se nestalo, že by ji nedostala. Hlavně kupte album těch je nedostatek a u nás už je nemají.
Kupte si zmrzlinu Cartr dor mufiny a za každou máte šmoulu, tablety do myčky také a tento týden ještě i další zboží. Za jeden nákup 8 kartiček a hurááá každá jiná.
10. září bude ve všech Albertech akce pro děti kde si budou vyměňovat kartičky co mají stejné ale do kdy akce sběru karet trvá jsem se nikde nedočetla. Krkovičko já pro vnučku mám taky jen 16 karet ale zatím jsem měla štěstí a je každá jiná. U nás nejsou albumy tak to lidi reptají.
Tak dnes jsme byli na nákupu a říkám paní pokladní, ať to dá nějakému dítěti, až půjde s maminkou nakupovat - my děti nemáme. Paní odpočítala naše kartičky a... hodila je do koše.
Divné, to u nás když jde na nákup chlap a neřekne si o ně nic nedostane. Při nákupu jsem si také musela říct, že chci ještě dvě navíc za zmrzliny. A už jsem i viděla 4 asi 10ti leté děti čekat za pokladnou a ptát se nakupujících zda by jim kartičku nedali, ptali se i nás a tak říkám ne, mám to pro vnučku a chlapec hned paní podívejte se zda nemáte dvakrát já bych vyměnil. Asi jak kde ale u nás je to boj a většinou když někdo nemá nákup za celé 200 tak ještě rychle u pokladny vezme žvýkačky. A Míša z CÉČKAMA u nás také není-to byl také dobrý marketingový tah Alberta. Jsem zvědavá z čím vyrukují po Šmoulech.
V některých prodejnách Albertů dělají jakési burzy na vyměňování. Zaslechla jsem na to reklamu v rádiu, ale nevím kdy. Zkuste se zeptat ve svém blízkém Albertu. Mě už se to netýká, tak jsem tomu nevěnovala pozornost moje děti milovali Šmouly, když byly malé. Už tady mánie Šmoulů kdysi byla, tuším tak před 20 lety?
Mame take nejake karticky, jestli mate zajem, dostal to nas syn pri nakupu od nejakeho pana, ale myslim, ze v 2,5 letech to jeste neoceni
Dobrý den,prosím vás já také sháním šmoulí kartičky,pro sestřenku.Ale mám jich strašně málo a navíc mám jen č.4.Takže spíše sháním kdo by daroval popř.vyměnil za něco jiného.Potřebuji -10,12,13,14,15,16,17,19,21 a 23.No a kdyby byla volná šmoulí krabička bylo by to super .Předem děkuji a pište, pište,prosím sestřenka bude mít narozeniny
. Tady je má e-mailová adresa
kirsteni@centrum.cz Ani nevíte,jak byste jí udělali radost a jak byste tím pomohli .
Mám k dispozici všech 24 kartiček,bez alba,ale s krabičkou ...Dále mám čísla 1,2,4,5,6,7,7,8,18,18,24,24,11...Pro více info si pište
)
Dobrý den.Prosím vás já nutně sháním tu šmoulí krabičku a kartičku 24,ale hlavně krabičku.Sestřenka bude mít narozeniny a strašně by plakala ,že si to tak přála.Tak moc moc vás žádám,zda byste nebyla tak hodná a za něco nevyměnila?
Byla bych vám moc vděčná .Moje e-mailová adresa je kirsteni@centrum.cz
Děkuji moc .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.