Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky mobil

Od: eb* odpovědí: 5 změna:

Ahoj chtěl bych novvý mobil ale nevim jestly tenhle

t-mobile.cz/...

nebo tenhle

mobilplanet.cz/...

Díki za odpovědi :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Jednoiztnačně HTC :D

eb*
hodnocení

Diki :) tky jsem si myslel

hodnocení

0x

Já bych byl jednoznačně pro Xperii, výrobky Sony Ericsson, nyní jen Sony jsou bezkonkurenční po všech stránkách ;)

eb*
hodnocení

hmm díki za nazor ale fakt nevim :/ mně se zda že Xperia ma menši obrazovku než HTC bracha ma Xperii Miro (ta co vyšla v zaři ) a je celkem vela a já nechi tu samou tak že si vemu tipo ale zas co sem se dival tak HTC ma lepši recenze.

V recenzích už jsem se dozvěděl takových ptákovin, že jsem nevěřil vlastním očím, to je to poslední čím bych se řídil :D

Chce to si jasně určit priority a pak vybrat, něco vyhovuje jednomu, někdo preferuje zase něco zcela jiného, to se pak odrazí v recenzi a je jedno zdali je od uživatelů, nebo od recenzentů, nebo zaplacená firmou *haha*

doplněno 02.12.12 13:47:

Mark:

pěkný odkaz *palec*

jen je malinko divné, že mi něco nabídne a když pak přehazuju požadavky a znovu je vrátím, tak je nabídka jiná *ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]