Nejste přihlášen/a.
Ahoj chtěl bych novvý mobil ale nevim jestly tenhle
nebo tenhle
Díki za odpovědi ![]()
Já bych byl jednoznačně pro Xperii, výrobky Sony Ericsson, nyní jen Sony jsou bezkonkurenční po všech stránkách ![]()
hmm díki za nazor ale fakt nevim :/ mně se zda že Xperia ma menši obrazovku než HTC bracha ma Xperii Miro (ta co vyšla v zaři ) a je celkem vela a já nechi tu samou tak že si vemu tipo ale zas co sem se dival tak HTC ma lepši recenze.
V recenzích už jsem se dozvěděl takových ptákovin, že jsem nevěřil vlastním očím, to je to poslední čím bych se řídil :D
Chce to si jasně určit priority a pak vybrat, něco vyhovuje jednomu, někdo preferuje zase něco zcela jiného, to se pak odrazí v recenzi a je jedno zdali je od uživatelů, nebo od recenzentů, nebo zaplacená firmou ![]()
Mark:
pěkný odkaz ![]()
jen je malinko divné, že mi něco nabídne a když pak přehazuju požadavky a znovu je vrátím, tak je nabídka jiná ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.