Nejste přihlášen/a.
Ahoj chtěl bych novvý mobil ale nevim jestly tenhle
nebo tenhle
Díki za odpovědi
Já bych byl jednoznačně pro Xperii, výrobky Sony Ericsson, nyní jen Sony jsou bezkonkurenční po všech stránkách
hmm díki za nazor ale fakt nevim :/ mně se zda že Xperia ma menši obrazovku než HTC bracha ma Xperii Miro (ta co vyšla v zaři ) a je celkem vela a já nechi tu samou tak že si vemu tipo ale zas co sem se dival tak HTC ma lepši recenze.
V recenzích už jsem se dozvěděl takových ptákovin, že jsem nevěřil vlastním očím, to je to poslední čím bych se řídil :D
Chce to si jasně určit priority a pak vybrat, něco vyhovuje jednomu, někdo preferuje zase něco zcela jiného, to se pak odrazí v recenzi a je jedno zdali je od uživatelů, nebo od recenzentů, nebo zaplacená firmou
Mark:
pěkný odkaz
jen je malinko divné, že mi něco nabídne a když pak přehazuju požadavky a znovu je vrátím, tak je nabídka jiná
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.