Nejste přihlášen/a.
Jsem středoškolák a chci si při studiu přivydělávat. Jakou práci bych mohla vykonávat např. o víkendech? Napadá mě víkendová brigáda v supermarketech - máte někdo zkušenosti? Nebo třeba roznos letáků, ale to se obávám, že v mojem menším městě už chodí takto dost lidí.
Kdo poradí?
Nevím, kde bydlíš, ale tady v Plzni se brigáda těžko shání. Ale největší úspěšnost si myslím, že najdeš v těch supermarketech, nebo v hypermarketech. Hlavně na doplňování zboží. Nebo můžeš ještě zkusit v nějakých fabrikách pracovat, ale tam se obávám, že budou chtít hlavně pracovat na směny a každej den. Ten roznos letáků je taky dobrý, ale tady jsem neměla moc příležitostí a hlavně - lidi jsou opravudu pěkně protivní, když jim něco nabízíš.
Nebo ještě bejt tebou, tak bych to zkusila v personální agentuře. Tam se pokouší najít ti brigádu, nabídnou a ty ji bud přijmeš, nebo odmítneš. akorát, že agentura si bere nějaké to provcento z tvého zisku, takže nedostaneš tolik, jako někde přímo, ale když je nouze ...
nejlepší jsou samozřejmě známý. Hádám, že ti ještě není 18 protože jsi na střední, tak to budeš mít o něco těžší, ale kdo se snaží, najde
Dej si vyhledat heslo: "Roznos letáků brigáda" a tam je moje podrobná odpověď - z 9. července 2011. Abych to nemusela všechno znovu psát: roznos 1 x týdně /středa/, trasa 15 km, takže 60 km za měsíc. A za to všechno /chtěla jsem používat malou babettu/ byl výdělek asi 610 - 620 Kč za měsíc. Když odečtu na benzín, je to hudlařina. V tom mém odkazu si můžeš přečíst, jak jsem k té částce došla, kolik dávají za 1. leták, za 2. atd. Vážně to nemělo cenu. Ve městech je to třeba lepší, předevčírem jsem byla v Tescu v Kolíně a právě tam přijímali mladíka na noční doplňování potravin. Ale na vsích je to bída a když budeš do toho marketu třeba 15 km jezdit, zase to projedeš. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.