Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se lidé fotí v koupelně?

Od: technikjirik* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den všem,

asi mám málo práce nebo nevím proč se zabývám prkotinama, ale narážím najistý způsob sebeprezentací většinou u žen a dívek. Proč se kdo sám sebe fotí v koupelně? V čem je to lepší nebo zajímavější? Z pohledu stavaře někdy víc než na tu tvář koukám na provedení obkladů a musím žasnout jak je to někdy škaredé...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

obličej je nesymetriský a v zrcadle člověk může vypadat jinak než na fotce přímo, modelky to dnes taky zkoušejí. Viděl jsem to u některých a může to být hodně znát (někdy) (rozdíl)

zdendazdenda
hodnocení

0x
V koupelně věnujeme více času ráno a asi méně času pak večer (asi)

zakus*
hodnocení

0x

Protože mají větší zrcadlo jen v koupelně?. Nejčastěji fotí mobilem a samospoušť jim nic neříká.

hodnocení

0x

Jak uz se u psalo, je tam zrcadlo a hlavne take soukromi, kde se mohou zamknout a nevyrusi je rodice pri nacpavani si podprsenky ponoskami :D

hodnocení

0x

Myslím, že kvůli zrcadlu a kvůli světlu. Obojího bývá v koupelně přehršle.

doplněno 19.08.11 18:41:

Mě zase fascinují fotky bytů nabízených k prodeji - olezlá sedací souprava, na další fotce brajgl na lince v kuchyni, dále fusakle a trencle na prověšené šňůře v koupelně, nakonec chlívek ve sklepě a obvykle to korunuje usmolená předsíň plná rozšmajdaných bot. Obvykle se nevyhnu ani pohledu na rozválené manželské postele. Místo těchto nepůvabných zátiší bych uvítala půdorys a rozměry jednotlivých místností, ale co už...

dzordz*

Jojo, v koupelně bývá dost velké zrcadlo a také poměrně uklizeno. Ty šťastné holčiny, co mají v pokoji zrcadlo třeba na šatníku, tam také mívají extrémní bordel, že ani podlaha není vidět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]