Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Milenecký vztah

Od: iwka* odpovědí: 8 změna:

Dobré a krásné dopoledne,Chtěla bych se prosím zeptat na můj milenecký vztah došlo zde k velkému konfliktu jak to bude pokračovat dále,Ivana-13.10.1967 on Lubomír-20.2.1965.Moc děkuji.Ivana

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Asi jste si zdejší poradnu spletla se sdružením věštců, čarodějnic a astrologů.

hodnocení

0x

Já nevím, podle čeho soudíš, že podle data narození se dá něco předpovědět? Šarlatánů je na světě více než dost a nakukají ti to, co chceš slyšet. Ale rozhodně si podle toho nikterak neřiď svůj život, pak budeš jen loutka v cizích rukách.

Co tak použít svoji hlavu, zamyslet se nad vším a udělat si to podle sebe a ne podle toho co mě kdo nakuká do makovice.

joe132
hodnocení

0x
Pošlete mi 200 na účet, nebo kolik za to vy bláz*i dáváte, a já vám taky něco řeknu, jak to dopadne... Achjo, už se vzpamatujte lidi! *zed*

mike32*
hodnocení

0x

Dobré a krásné odpoledne ... děkuji tazatelce za dotaz ... velice mi rozesmál :-D

naoko
hodnocení

0x

Vztah se bude vyvíjet velmi dobře, je však potřeba dodržovat toto:

Každý den, mimo státem uznávaných svátků musíte polknout lžíci vyškvařeného myšího sádla s rozdrcenýma sušenýma očima dvou netopýrů s přídavkem kapky čerstvé volské krve. Pozor, ta musí být opravdu čerstvá. A v den svých 47 narozenin a jeho 49 si půjdete do lesa natrhat litr jahod.

mike32*

:-D přesně tak ... jen bych doplnil ... pro úplnost bych jen dodal ... ten litr jahod je nutné zapít litrem čerstvého kozího mléka ... to je důležité pro očištění od zlých duchů ...

*ua* Ta Poradna je čím dál zábavnější !

lidus*
hodnocení

0x

Iwko čekala bych dotaz od náctiletého děcka ale vy už nejste žádná mladice a my z křišťálové koule věštit neumíme (bohužel) také by se mi to hodilo. Nicméně co to je milenecký vztah (manželka + děti + manžel + milenka?) a co to je velký konflikt (manželka vám dala pár facek, manžel a milenec se rozhodl pro rodinu?)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]