Nejste přihlášen/a.
Neporadil by mi někdo nějaké zajímavé dárky pro rodiče? Něco netradičního, co by je mohlo překvapit.
Dobrý den. Jak staré jsou Vaše rodiče? Bydlí tam, kde Vy? Jak často se vidíte? Kupujete jim dárky pravidelně, narozeniny, svátek?
To vše je nutné brát v potaz, když se máte rozhodnout, čím rodiče potěšit. Jiný dárek se koupí rodičům mladším, jiný starším. Něco jiného potěší rodiče, co bydlí daleko a dlouho Vás a Vaši rodinu nevidí. Nebo jiného potěší rodiče, kde se vidíte každý den.
Pro starší rodiče je třeba potěšení v tom, když ví, že ve svátkách přijedete i s vnoučaty a budete u nich pár dní. Mohou si popovídat, pohrát si s vnoučaty a potěšit tak svoje srdce.
Tatínka třeba potěší dálniční známka na auto. Maminku kytička a nějaké fotky vnoučat a Vás. Pro rodiče je to největší potěšení, když Vás vidí, šťastný a spokojený.
Jen můj názor.
doplněno 30.11.12 22:41:Rodiče říkají, že nic nechtějí. Vyzkoušejte si sednout u nich doma, dejte si kávu a nespěchejte domů. Jednou neřešte Vaše starosti, nechte mluvit rodiče, co dělají, kde byli přes den, co dělají v práci, co budou dělat, co musí zařídit apod. Rodiče potěší Váš zájem o ně, možná, že tam najdete, to co je potěší.
Nezapomínejte, že drahý dárek, nemusí potěšit.
bydlím s rodiči doma, je jim zhruba 45. Ale při nakupování dárku jsem ztracená, chtěla bych něco, co je potěší, ale zároveň, aby to nebyla nějaká hloupost. A když se jich zeptám, tak řeknou, že nic...
Řenou NIC tak jim přání splňte, já také nic nechci, chci jen to aby se rodina sešla v klidu a pohodě. Co potřebuju si koupím sama. Ale pokud je chcete něčím obdarovat tak zkuste kupón na kosmetiku, masáže, kadeřníka...nakonec dobrá kniha je vždy vhodný dárek.
doplněno 01.12.12 11:22:Právě jsem objednala víkendový pobyt pro sebe a manžela, s masáží, parafínem. Zdá se mi, že toto by mohl být ten netradiční dárek pro rodiče.
Víš že rodiče nic nechcou koupit mi příjde celkem normální,ale samozdřejmě jsou VŽDYCKY rádi když jim dárek koupíš.Taky mi to vždycky říkají když třeba jedu na tábor a pak jsou rádi ,že jsem si vzpoměla a něco jsem jim koupila.
Mamince třeba kosmetiku,nějaké doplňky,kabelku,parfém nebo něco praktického je to hezké potěší to prostě úžasné.
Tatínkovy např. .otvírák,nějakou sadu něčeho ,pánská kosmetika a nebo darkový koš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.