Nejste přihlášen/a.
Teda fakt nevím, páč kde kouknu je to samá kočka. Co se stalo? Invaze koček či co?
Nedivte se Kocka ma mensi naroky nez pes... nepotrebuje, abyste s ni behal po venku, kdyz na to prijde, nepotrebuje ani vencit. Staci kocici zachudek a sikovne pootevrene okno. Vystaci si sama, vyhraje si a za Vami prijde, kdyz ona uzna za vhodne. Vyzaduje jen cisty zachod a krmeni obvykle kolem pate rano:D Kdyz je spinava, umyje se tez sama. Nesteka, pokud se nejaky soused mihne na chodbe nebo nekdo projde kolem okna.
Takze?
Je to normální, u nás jsou jich taky mraky a přivádějí mě k zuřivosti, protože když hned neuklidíme do garáže auto, chodí nám po kapotách. Asi 4 rodiny okolo nás mají tak po 5 kočkách. A jen jedna z nich podává svým číčám antikoncepci, ty ostatní se vesele množí. Když si uvědomím, že taková kočka porodí 4 x do roka po 4 koťatech, je to z jedné kočky za rok 17kousků. My nemáme žádnou, přesto, když začnu plít na záhoncích, pokaždé hrábnu - hádejte do čeho? Dokud jsme měli pejska, našemu dvorku a zahradě se to vyhýbalo, te´d se tady vesele procházejí. Když se občas zase začtu do Babičky od B. Němcové, říkám si, že by nebylo od věci mít poblíž nějakou tu rodinu Kudrnových, aby to nadělení trochu vytřídila.
Teď jsem asi popudila proti sobě milovníky koček, ale nevěřte, nemyslela jsem to až tak doslova. Jaga.
Milá Jago, to doufám. Znám už Tě, a nemohla bych uvěřit, že bys byla taková. I kdyby se Ti po kapotě prošlo deset koček za den, nemohly by Tvému autu přece nijak ublížit. A hovínka v záhonech, tam toho je, mimo ně. Mám je taky, (myslím ty hovínka) nevadí mi to. Myslím, že jsou horší situace v životě. Já tuhle otázku ani nechtěla otevírat. Je tu delší dobu, a já se bála, co to zase bude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.