Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takovou pro mě zatím nezodpovězenou otázku :
Zajímá mě mám skoro všechny jawa 50 a 2 i v původním origo stavu.. a 1 už kompletně po renovaci.. když se podívám na bazary a jiné internetové stránky tak mají větší hodnotu ty zrekonstruované a však dle mého názoru když je v origo stavu proč se neprodá za víc je možné, že třeba za 10 let to bude naopak co si o tom myslíte? protože v dnešní době to každý renovuje a je podle čím dál méně těch origo... doufám, že jste mě pochopili moji otázku děkuji za zajímávé odpovědi.
Pokud jsou opravdu v originálním stavu a funkční,tak na některých veteránských srazech,nebo burzách by vám určitě poradili a možná by se prodali i dráž.S vlastní zkušenosti vím,že mohou být i v tom nejlepším stavu,ale musí mít TP a SPZ,jinak je to v podstatě "artefakt do vitrýnky".Dostat totiž takový stroje zpět do evidence a na značky je dost problematická záležitost.V každém případě bych je zakonzervoval a pokud máte vhodné prostory,uložit. Za deset let,jak říkáte,za kompletní zbýrku se budete asi divit,co by Vám někteří nabídli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.