Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit strýčka v KLDR

Od: ben® odpovědí: 19 změna:

Dobrý den, nevím, kde je pravda, ale pokud by to pravda byla, tak je to síla.

Přečtěte si článek a zkuste posoudit a udělat si názor. Je to jako z hororu a ne z 21. století. Děkuji za Váš čas - a pozor je to dost ohavné. Zdravím!

novinky.cz/...

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ohavné to je a taky proti lidskosti. Na druhou stranu to zas nebyl žádný svatoušek. Tím nechci říct, že s tím souhlasím.

martin1965*
hodnocení

0x

Toto je zase jen mediální vlna (nevím jak bych to jinak nazval). Co jsou komunisté kdekoli na světě zač si každý trošku soudný člověk udělá názor sám. A co se teď zrovna děje třeba v KLDR je jen odraz. Mě se třeba líbí opačné příklady, kdy si lid dokázal s komunisty poradit. Např. v Chile.

zabu

Martine, a víš, že Pinochet provozoval v Chile ty samé tábory, jen tomu neříkal gulag. A přežilo je mnohem míň lidí než ty v té Koreji. To ti na rozdíl od Koreji nevadí? Kde je rozdíl? V tom, že popravoval komunisty?

hodnocení

0x

Pokud je chuť na pravdu stačí si hodit na google maps ty jejich krásné gulagy které se stále rozrůstají...

Novinky je popravdě jedno z posledních medií které má u nás cenu číst...hodnot asi jako blesk...ale tak...je to na každém...

martinus.cz/... Kniha, pozdní dárek mě samému..klidně bych i půjčil ale levnější bude koupit si ji...

Kniha od začátku do konce plná pravdy.. doporučím přečíst...

Děsivé od druhé strany až do konce...

hodnocení

0x

Poprava na elektrickém křesle, vynálezu země považované za etalon demokracie - dobře netrvá tak dlouho, ale taky to nebude nic moc...

luke237
hodnocení

0x
iDnes popisuje informace uvedene ve svetovych denicich, podle kterych je tato prihoda dost nepravdepodobna.

vis*
hodnocení

0x

Je nutné cpát politiku i sem? Všude jinde jsou jí tři zadele...

ben®
hodnocení

Dobrý den, příspěvek jsem umístil snad do správné rubriky a nemá to být provokace.

Ostatně, o tom režimu v KLDR je toho známo dost negativního. Já jsem jen šokován tím způsobem, jakým byl (údajně) soudruh odejít z tohoto světa. A zřejmě je to tam i možné, protože tento způsob popravy má i své jméno. Možná to je pozůstatek ještě středověku, ale možná se to tam praktikuje stále. Jinak, pokud nechal velký soudruh Kim svého soudruha strýčka "jen" rozstřílet kulometem, tak to už je přijatelnější. Zdravím!

majsterjoe*

Údajně...

A i kdyby tak co? To co se deje v mnoha svetovych velmoci, jen se o tom nepise, muze byt kolikrat horsi nez je zde.

vis*

Nejde o rubriku, ale o celý portál. Jak se Kimové vzájemně likvidují, je mně putna a podobné téma bych přenechal Novinkám a Aktualne. Tam jsou na to odborníci na slovo vzatí.

buss
hodnocení

0x

Jiný kraj, jiný mrav, dějí se ve světě věci. Není to jediná země, kdy se nad něčím podivujeme, a co se ani nedozvíme.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Já jsem na toto téma četl, že toho straníka rozsápali hladoví pejskové. Pejskové by měli utéct a zežrat všechny ty pitomce co mají na sobě uniformu, nebo zbraň v ruce. To všechno od 38 rovnoběžky severně. To, by tam pomohlo. Počkat, jako nápad to není přece špatný?

toztak
hodnocení

0x

Šest důvodů, proč velmi pravděpodobně není pravda, že strýc Kim Jong Una byl roztrhán 120 hladovými psy

blisty.cz/...

luke237
hodnocení

0x
Takze je oficialne potvrzeno, ze je to fama.
iDnes: Zvěst o sežrání s/...
ben®
hodnocení

Dobrý den, děkuji Vám za osvětlení problému. To zastřelení je "hezčí". Zdravím!

luke237
Ono ani to zastreleni v severokorejskem provedeni nemusi byt tak hezke. Temhle sice byl asi zastrelen normalni vojenskou cetou, ale v minulem roce byla ve mediich zprava o nejakem severokorejskem generalovi, ktery byl popraven tak, ze ho postavili doprostred strelnice ve vojenskem prostoru a rozstrileli ho protiletadlovym kulometem nebo raketama nebo necim takovym.
luke237
Podarilo se mi tu zpravy dohledat (mozna existuji na webu i lepsi popisy te popravy).
Lidovky: Popravčí četa, ne/...
luke237

Tak podle zdroju na Internetu ani tohle nemusi byt 100% pravda a muze to byt fama se zrnkem pravdy nafoukle do obrich rozmeru.

ForeignPolicy.com: Was a North Korea/...

zabu
hodnocení

0x
Sami si odpovězte, komu tahle fáma posloužila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]