Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevím, kde je pravda, ale pokud by to pravda byla, tak je to síla.
Přečtěte si článek a zkuste posoudit a udělat si názor. Je to jako z hororu a ne z 21. století. Děkuji za Váš čas - a pozor je to dost ohavné. Zdravím!
Toto je zase jen mediální vlna (nevím jak bych to jinak nazval). Co jsou komunisté kdekoli na světě zač si každý trošku soudný člověk udělá názor sám. A co se teď zrovna děje třeba v KLDR je jen odraz. Mě se třeba líbí opačné příklady, kdy si lid dokázal s komunisty poradit. Např. v Chile.
Pokud je chuť na pravdu stačí si hodit na google maps ty jejich krásné gulagy které se stále rozrůstají...
Novinky je popravdě jedno z posledních medií které má u nás cenu číst...hodnot asi jako blesk...ale tak...je to na každém...
martinus.cz/... Kniha, pozdní dárek mě samému..klidně bych i půjčil ale levnější bude koupit si ji...
Kniha od začátku do konce plná pravdy.. doporučím přečíst...
Děsivé od druhé strany až do konce...
Poprava na elektrickém křesle, vynálezu země považované za etalon demokracie - dobře netrvá tak dlouho, ale taky to nebude nic moc...
Dobrý den, příspěvek jsem umístil snad do správné rubriky a nemá to být provokace.
Ostatně, o tom režimu v KLDR je toho známo dost negativního. Já jsem jen šokován tím způsobem, jakým byl (údajně) soudruh odejít z tohoto světa. A zřejmě je to tam i možné, protože tento způsob popravy má i své jméno. Možná to je pozůstatek ještě středověku, ale možná se to tam praktikuje stále. Jinak, pokud nechal velký soudruh Kim svého soudruha strýčka "jen" rozstřílet kulometem, tak to už je přijatelnější. Zdravím!
Údajně...
A i kdyby tak co? To co se deje v mnoha svetovych velmoci, jen se o tom nepise, muze byt kolikrat horsi nez je zde.
Tak podle zdroju na Internetu ani tohle nemusi byt 100% pravda a muze to byt fama se zrnkem pravdy nafoukle do obrich rozmeru.
ForeignPolicy.com: Was a North Korea/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.