Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, jen čistě ze zvědavosti když už se tu ptal někdo na bydliště.
Je tu ještě někdo z Budějic?
Dobře a co takhle Plzeň
Jen jsem zvědavej, adresa netřeba
www.poradte.cz/volna-diskuze/144-dotaznik-pro-uzivatele-poradtecz.html
To neovlivnim, ten navrhoval aby se tyhle věci daly do profilu, já se jen ptám
Každopádně aby byla dobrovolná kolonka řekneme s výběrem kraje nebo prostě oblastí tak to bych byl pro.
Mavericku, jsem zde mladý, takže tak daleko neznám historii. Domníval jsem se, že s tím začal pan Kubinec a bylo mě ho líto, jak se na něj sesypali někteří.
Každopádně jsem Vám nechtěl ubrat prvenství v návrhu, proto se omlouvám.
nechtěl bych se hádat, ale možná jsem to před rokem navrhoval taky... leč zjišťuju, že je to více než neužitečné... 2 pánové prominou
Pivo piju Plzensky i Budejovicky, jim Olomoucky tvaruzky i Pardubickej pernik, nosim boty usity ve Zline, rad jezdim do Karlovych Varu i do Konstantinovych lazni...
Jen s tim bydlenim je to tezsi. Teoreticky nyni Klatovy, Praha a Jihlava, prakticky, posledni dobou, cela severni polokoule.
Velice ochotně se připojuji k Axusu-ovi.K rodině jezdím do Karviné,Zlína,Prostějova,ke známým do Brna,Č.Budějovic,Klatov ,na chalupu do Srní u Sušice.Za dcerou do Rokycan a domů do Berouna.Pivo mám rád Radegast,Budvar a Krušovice,Do lázní jezdím do Mariánek občas i do Frantovek.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.