Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejste z okolí Plzně, Budějovic?

Od: maverick® odpovědí: 34 změna:

Ahoj lidi, jen čistě ze zvědavosti když už se tu ptal někdo na bydliště.
Je tu ještě někdo z Budějic?
Dobře a co takhle Plzeň ;)

Jen jsem zvědavej, adresa netřeba *frajer*

34 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já ještě malinko dál-K.Vary*smich*

jitka2*
hodnocení

0x

12 km od Budějovic

150km od Budějovic... větší bere *smich*

mrburns*
hodnocení

0x

Já to mam o kilák dál než Jitka2 *smich* . Čakov třináct km od Budějc

macka80*
Já kousek od vás Lhenice
jitka2*

Tak já jsem na druhou stranu, Ledenice*placni*

hodnocení

0x

Kubinče! je to tady, kolik lidí ti nadávalo.

hodnocení

Jelikož jsem velký "dotazník" dával už asi před rokem tak tě teď moc nechápu ;)

Na Kubiceho se někteří sesypali jakop mravenci na cukr.

Na Kubiceho se někteří sesypali jakop mravenci na cukr.

nic ve zlém

hodnocení

www.poradte.cz/volna-diskuze/144-dotaznik-pro-uzivatele-poradtecz.html

To neovlivnim, ten navrhoval aby se tyhle věci daly do profilu, já se jen ptám *frajer*

Každopádně aby byla dobrovolná kolonka řekneme s výběrem kraje nebo prostě oblastí tak to bych byl pro.

Mavericku, jsem zde mladý, takže tak daleko neznám historii. Domníval jsem se, že s tím začal pan Kubinec a bylo mě ho líto, jak se na něj sesypali někteří.

Každopádně jsem Vám nechtěl ubrat prvenství v návrhu, proto se omlouvám.

nechtěl bych se hádat, ale možná jsem to před rokem navrhoval taky... leč zjišťuju, že je to více než neužitečné... 2 pánové prominou *smich*

hodnocení

Nejde o to kdo a co navrhoval první, jde o to že už tady podobné věci proběhly ;)

jsem proti, bojím se škatulkování podle oblastí resp. pražák, plzeňák, buděják, ostrávák, brňák atd. Nevidím to jako přínos ;)

martina30*
hodnocení

0x

Žádnej Moravák*plac*

doplněno 24.11.08 21:54:

Tak ještě kousek tvarůžky Olomouc.Jinak*palec*mám Budějky ráda...

Nebreč já často jezdim do Břeclavi a Zlína

24.11.08 22:07
hodnocení

No proto *smich*

8976*

Morava, jsem tady mám stejně daleko do Ol i Pv, taky bych dal dobrovolnou kolonku okres...

macach*
hodnocení

0x

Konstantinovy Lázně a Chrást :)

8976*

ha - to foto prosím větší

hodnocení

Tak tam jsem byl zrovna dnes na obědě :)

hodnocení

0x

Pivo piju Plzensky i Budejovicky, jim Olomoucky tvaruzky i Pardubickej pernik, nosim boty usity ve Zline, rad jezdim do Karlovych Varu i do Konstantinovych lazni...

Jen s tim bydlenim je to tezsi. Teoreticky nyni Klatovy, Praha a Jihlava, prakticky, posledni dobou, cela severni polokoule.

jabraka*

Velice ochotně se připojuji k Axusu-ovi.K rodině jezdím do Karviné,Zlína,Prostějova,ke známým do Brna,Č.Budějovic,Klatov ,na chalupu do Srní u Sušice.Za dcerou do Rokycan a domů do Berouna.Pivo mám rád Radegast,Budvar a Krušovice,Do lázní jezdím do Mariánek občas i do Frantovek.

JABRAKA

martina30*

Hmmm tak kdy budu mít posekané to dřevo,když Beroun je od Šternberka kousek*mala*

doplněno 28.11.08 20:34:

*plac*Já si to myslela,ale to nevadí*slunce*

jabraka*

Martinko,ale tam je Moravský Beroun,ten můj je krapet dál.

JABR

hodnocení

0x

Kdybychom se bývali potkali před x lety, třeby bych bývala byla z Budějic, ovšem my jsme se nepotkali, tak jsem od Budějic 176 Km a taky jsem občas v ..., a to néní až tak daleko.

Čau

St.

mil®
hodnocení

0x

240 kiláků na sever od Budějic. *bezim*

lidka*

A tak se přidám, i když jsem zde nováček, abych podpořila sever*hej* a zdravím úplně všechny v Čechách a na Moravě!

hodnocení

0x

40 km od Pardubic jsou Rasošky!

hodnocení

Při minulém dotazníku se zdálo že jsem snad tady z jihu sám...ale jsem rád že tomu tak neni *ua*

mata*
hodnocení

0x

já jsem z v...,, tak že nejdál a nejhloub*uspech*

digi*
hodnocení

0x

Z okolí Plzně.

krulis*

Morava bydlím 22 km od Ostravy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]