Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zanícený prst na ruce

Od: povadlaruze* odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer, muže někdo poradit mám oteklej a zapálenej prst. Je to už dost nepříjmné . Prosím čím léčit , mažu černou mastí , a vším co mám doma , nepomáhá , není tak bolestivé už ,ale stejně se nesmím praštit .

Děkuji za jakoukoli radu .

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ono také záleží proč je prst oteklý. Je tam řezná rána, záděrka u nehtu, zlomená kůstka prstu, praštila jste se paličkou, jak dlouho to léčíte, co na to lékař?

povadlaruze*
hodnocení

nevím nejsem si vědoma že bych se praštila , nebo měla zatrhlou záděru , najdnou mě to oteklo , je to zarudlé , natklé , bolí

doplněno 03.01.14 21:27:

je to tři dni

martinaa*
hodnocení

0x

Rivanol roztok, seženete v lékárně. Používá se v chirurgii proti infekcím a zánětům. Špatně se shání, ale stojí za to.

doplněno 03.01.14 21:39:

Sháněla jsem ho před dvěma lety, bylo ho všude plno. Před půlrokem ho najednou zase nikde neměli... pokud ho teď zase mají, je to jedině doře, je to úžasná věc.:)

praivo*

Shání se celkem dobře a ani není moc drahý.

povadlaruze*
hodnocení

Děkuji zítra koupím v lékárně .

kami95
hodnocení

0x

Zkus si najít, jestli tam nemáš něco zapíchlého, nebo třeba jen tečku jako vpich..svědí to?

alusska*
hodnocení

0x

Kamarádka to zrovna teď řešila - zanítila se jí záděrka u nehtu. Skončila s tím na chirurgii, kde to vyčistili, dali jí antibiotika a je již ok. Pokud to již máte hodně zapálené, a oteklé, volila bych odbornou pomoc.

ivik*
hodnocení

0x

Používám Framykoin mast, ale je na předpis,zabírá skoro hned.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]