Nejste přihlášen/a.
Dáte mi prosím někdo tip, kde mohu sledovat seriál Ztraceni online zdarma s cz dabingem nebo titulkama? Potřebuji konkrétně 6. řadu. Předchozí díly jsem sledovala na jednom portálu, ale najednou to přestalo fungovat a hlásilo, že webová stránka není k dispozici
Klidně mi sem napište názvy všech portálů se seriály online, já se kouknu, zda to někde objevím. Hledala jsem na Googlu, ale marně Děkuji
nainstalujte si program VSO downloader ( treba zde: stahuj.centrum.cz/... ) Po spusteni tohoto programu si najdete pozadovany serial a spustte prehravani. VSO downloader ho pozna a zacne stahovat cely dil do PC bez omezeni.
zdravím,program jsem nainstaloval,seriál mi to vygenerovalo,ale v kolonce průběh je pořád jen ve frontě a nemůžu nijak stahovaní začít... tlačítko spustit/pokračovat spolu se dvěma pod ním je šedé - nejde na něj kliknout.děkuji za odpověď
zdravim, teď jsem to zkoušel a u mě se stahovaní aktivuje automaticky. Nejprve zkuste tohle: kliknete na soubor ktery stahujete tim ho oznacite a ta seda tlacitka se aktivuji pak to muzete zkusit rozjet manualne. Dal zkontrolujte vystupni slozku jestli v ni nemate jiz stazeny soubor se stejnym jmenem to by mohlo zpusobovat kolize..pripadne tedy prejmenovat.. a nakonec si zkontrolujte jestli mate aktualni verzi VSO downloaderu (Nápověda> zkontrolovat aktualizace).. nic jineho me momentalne nenapada .. pokud to nepomuze, napiste a zkusime jeste neco vymyslet
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.